Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Sportska događanja

Evo kratke najave sportskih događanja ovog vikenda.

U subotu nam u našu malu dvoranu dolazi KK "A.Hebrang" iz Slavonskog Broda. Na rasporedu je predzadnje kolo lige i ovo je utakmica koja odlučuje koja će od ove dvije momčadi ostati u igri za naslov prvaka.
Naime,Mladost i Hebrang imaju šanse biti prvi pod uvjetom da dobiju obe zadnje utakmice a Sokol jednu klekne.Pošto Sokol zadnje kolo igra kod "Hebranga" prvenstvo je krajnje neizvjesno.

Dakle,u subotu svi u dvoranu,bit će dobra i zanimljiva utakmica.


A nakon spektakularnog derbija prošle nedjelje, nogometaše Mladosti čeka neugodno gostovanje u Crncu. Iako smo mi prvi a oni na dnu tablice,utakmice između ova dva kluba su uglavnom bile neizvjesne i nema tu favorita.
Nadamo se da će Mladost ipak pokazati tko je gazda na ovom našem području i odnijeti pobijedu iz još jednog lokalnog derbija. A i ekipa iz Crnca nam je dužnik. Već par godina nam uredno otkidaju bodove i odnose iz Čačinaca.

Dakle,u nedjelju svi u Crnac,bit će dobra i zanimljiva utakmica.


A ja ću oba događaja propustit. I moj šogor Kec također. Naime,mi se upravo pripremamo i krećemo na put. Idemo u Hrvatsko Zagorje. Idem kod ženine tetke u Desinić. Bio ljetos tamo,bilo mi odlično. Pogledajte!!!

Vidimo se i čujemo u ponedjeljak i u nadi da će NK i KK Mladost ovog vikenda doći do važnih bodova sve vas srdačno pozdravljam. I one koji nas vole i one koji nas nevole.



Post je objavljen 14.03.2008. u 10:26 sati.