Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thewalkthrough

Marketing

ALAN WAKE


Igra vas stavlja u ulogu najprodavanijeg pisca horror romana koji materijal za svoje romane prikuplja iz čudnovatih snova koje sniva iz večeri u večer. Prvi roman je postigao veliki uspjeh, no nakon nestanka svoje zaručnice gubi inspiraciju za svoja književna djela, snovi nestaju, a dodatni problem mu predstavlja i nesanica. U želji da se sve smiri i da postane normalna osoba kakva je nekoć bio, seli se u jedan gradić po imenu Bright Falls na sjeverozapadu SAD-a, točnije na samoj granici sa Kanadom.

Photobucket

Odlazi u kliniku koja se bavi problemima nesanice i tu dobiva odgovarajuću terapiju, ali i upoznaje ženu koja ga podsjeća na svoju netragom nestalu zaručnicu. Tu počinje prava drama, noćne more ga ponovno napadaju, te odlučuje ponovno pisati horror romane. Međutim nešto kreće po zlu. Gradić u koji se doselio počinje ga podsjećati na sve ono što je vidio u svojim noćnim morama ili drugim riječima noćne more prelaze u stvarnost, jezivo, zar ne? Otkako je Alan stigao u grad, nad gradom se često spušta mrak što naslućuje da nešto nije uredu. On pokušava shvatiti što se događa, te prije svega obraniti svoj život od nečega misterioznog što ga proganja. Priznajte da ste se naježili od ovako zanimljive priče (ne bojte se priznati, jer se i autor ovih redaka naježio ;) Dodajte na sve to snijeg, šumu, medvjede, opustošen gradić i eto formule za uspjeh. Remedy je definitivno još jednom dočarao svima nama što su kadri proizvesti.

Photobucket

Gameplay igre pomalo podsjeća na igre tipa GTA, Driver... Imati ćete priliku bez ikakvih ograničenja istraživati grad i šetati se po dotičnom (tzv. free roam). Misije ćete obavljati na sličan način kao u gore spomenutim igrama, dakle po svom vlastitom izboru što će imati utjecaja na daljnji tijek radnje. Sama igra je akcijski psihološki triler, sa velikim naglaskom na psihološki.

Photobucket

Glavni Wakeov saveznik u igri je u biti svijetlo koje se bori protiv tame koja se obavila nad gradom.
Priroda oko grada stvarno fascinira, iskusiti ćete brdovita područja, šume, medvjede, ptice i sve to okovano snijegom i ledom



BTW danas sam navršila 23 godine...........ehhh sad sam već službeno stara koka zubo


Post je objavljen 14.03.2008. u 09:49 sati.