Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

"Croming" za sada jedini dobio licencu

Članice Strukovne grupe graditeljstva i projektiranja HGK-Županijske komore Virovitica podržavaju primjenu Zakona o gradnji i Pravilnika o uvjetima i mjerilima za davanje suglasnosti za započinjanje djelatnosti građenja – rečeno je danas na sjednici te strukovne grupacije koja je održana pod predsjedanjem Rajka Stilinović, direktora tvrtke „Croming“ iz Pitomače. Kako ne postoji mogućnost odgode primjene, niti izmjena i dopuna Pravilnika i Zakona o gradnji sve članice Strukovne grupe obvezale su se da će u najkraćem vremenu poduzeti sve potrebne radnje kako bi ishodili licence.

Na području Virovitičko-podravske županije, tvrtka Croming d.o.o. iz Pitomače je među prvima u Hrvatskoj, dobila licencu, a ostale tvrtke, koje ispunjavaju uvjete, u fazi su ishođenja.
S današnjeg skupa poslan je apel Hrvatskoj obrtničkoj komori kod svojih članica potakne postupak licenciranja.

Ukupni prihodi u 47 tvrtki graditeljstva na području Virovitičko-podravske županije u razdoblju od siječnja do rujna 2007. godine iznosili su 115.993.029 kuna. Udio graditeljstva u ukupnom prihodu Virovitičko-podravske županije čini 3,78 posto
Virovitica net

Post je objavljen 13.03.2008. u 18:58 sati.