Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missylvana

Marketing

~~°KAKO VRIJEME BRZO PROLAZI°~~

al vrijeme brzo prolazizujo...jos malo pa nam dolaze praznici,mislim jedva ih cekam i sve torofl,ali kada se vratimo u skolu ostaje nam jos dva i pol mjeseca,i onda pozZz osanovnoj skoliheadbang...smrc...cryp.s. malo me strah srednje,ne znam kako cu se naviknuti na ostale nastavnike ili bolje da se pocnem navikavati profesore,a tek gradivo,predmeti...grrrrrrrburninmad.....boli me glava na samu pomisao!!!
Joooj...bas mi je bedArA to sto cu se rastat od ludaka iz mog razreda,al et bar ce netko ic sa mnom dalje..yeaaa za nas... ma sve ce mi falit iz osnovne...hehe...ufffff....al eto da ja krenem na veselije stvari...ne mogu vjerovati ovaj tjedan mi je bio c00lthumbup...hweh... napokon sam sve nastrebala,odgovarala...ma sve same petice i pozitivne ocijene..ah tak je to kada ides s pametnim kulErima u razred...h3h3....sretanma pozZzZzZzZzZzZzZz & vejika kizZzZzZzZzZzA za sve njihkissbelj...L0L....
...ljudovi u subotu imamo utakmicu s Tenjem u Belom,u 13.30...
pa et dodite...i navijajte..yeaaaaa....zubo
....ah zamislite stigla sam vam vratit komove,pa to je nemoguce i hvala svima koji su mi komali...
....smrc...nea vise Tree Hill-a (ufff ja sam o toj seriji neojte mislit da sam luda ni ovisna o njoj neg je cool..HweH..)
Et neam pojma sta jos napisat...pa zato poZzZzZz swima... i neojte zaboravit komat!!!!!kiss mah smijeh


Post je objavljen 13.03.2008. u 16:07 sati.