Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/podravec

Marketing

PORTAL MAGICUS.INFO




Dragi moji, već jedno vrijeme sam aktivan uz ovaj blog na portalu Magicus.info pod nickom Koltai. Kako pripadam svijetu alternative, tijekom pisanja ovoga bloga, kao dragi posjetitelji koji mi uvijek nešto lijepo komentiraju, naišla je spontano i draga Irida, blogerica na istom servisu (irida.blog.hr).

Uz njene uvijek drage komentare sasvim spontano došao je i poziv da posjetim novi portal koji je i sama pokrenula, te sudjelujem u njegovu radu. I tako, aktivan sam na portalu Magicus praktički danonočno. Pozitivna energija kojom portal zrači, zanimljive teme od strane mnogih etabliranih stručnjaka na području alternative, potaknula su da nešto napišem na ovim stranicama.

Neču previše duljiti, ali ako vam imena poput Iride, Drage Plečka, Mirjane Gračan, Maje Laboš, Dana Šercara, Željke Tokić, Vijnane, Shantija, a i drugih kojie nisam nabrojao ali jednako vrijednih nešto govore, svakako svratite. Osim toga portal je pokrenuo i dežurni telefon gdje terapeuti aktivni na portalu pomažu svakim danom nekim savjetom i uputom vezanom za alternativne tehnike kao što i pomažu konkretno, po pitanju određene tehnike.

Portal je otvoren za sve ljude dobre volje, nudi pregršt vrijednih informacija i mogu reči samo pohvale.

Uostalom naša Irida paralalno obavjetava o radu portala i na svojem blogu: KLIKNI ZA POSJET IRIDI

Svi ste dobro došli, a ja se ovim putem zahvaljujem Iridi što sam postao dio te predivne zajednice.

Portal se progresivno razvija, dolazi nam sve više stručnjaka i suradnika i mislim da će postati jedan od vodečih portala u tom segmentu u nas, a i šire.

KLIKNITE ZA POSJET MAGICUS PORTALU

Vaš Podravec

Post je objavljen 13.03.2008. u 12:36 sati.