Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hollywoodvsplac

Marketing

Nakon dugo vremena:P

Pozdrav ljudi! Evo nakon dugo vremena odlučio sam i ja nešt pošarat na ovom blogu jer mislim da bi stvarno bio red. Nekoliko puta sam počinjao nešto pisat al stvarno mi se nije dalo.Za svaku rečenicu mi je trebalo 10 min tak da sam svaki put odusto nakon napisane jedne rečenice. Nije ni da sad imam nešto puno volje za pisanje ali natjerat ću se. Neznam koliko će bit dugačko jer ako me krene mogo bi se ovaj post i odužit jer nisam piso sto godina,a znate i sami kolko znam napisat..
Dosta je bilo uvoda,to mi ostalo od pisanja jebenih eseja u školi.Mrzim ih iz dna duše,al ajd dobro,barem iz toga ne dobijem jedan..Što se tiče škole sve je manje-više u redu,imam nekoliko jedinica al to se da sredit tako da se ne brinem previše oko toga,naravno dok moji ne idu na informacije,a vjerujem da ni neće,tj. nadam se..Al dosta o školi imate ju svi svaki dan tako da je bolje ne spominjat ju uopće..Što se tiče ostalih stvari kod mene sve je po starom,nema nikakvih većih promjena..Sve je super a nadam se da će tako i ostat neko duže vrijeme,a i nema nekog razloga da ne bude takosretan...Dani mi prolaze ko vjerujem i svima,uglavnom spavam i u slobodno vrijeme odem u školu..Vikendom ko i uvijek vani,bilo je dosta dobrih izlazaka i slavlja od mog zadnjeg pisanja al bi se sad odužilo kad bi počeo pisat o svemu tome to bi se odužilo jer nisam piso skoro dva mjeseca..Ovaj vikend bi mogo bit dobar jer Mislav slavi rođendan pa ćemo malo zapit u Horoskopu i tako valjd će bit dobro,a budući da mu je danas rođendan ovim putem mu čestitam još jednom "Želim ti sretan Rođendan i puno sexa"...hehehe..znam ja da je to tebi jedino važnosmokin...Poslije toga 2 vikenda vjerojatno neću bit u gradu,finoKatafino i ja ćemo ih provest zajedno negdje..a vikend poslije uskrsa idemo u Zagreb,moj brat slavi rođendanparty a ja to ne propuštam ni mrtav,a ujedno i prilika da se malo provedemo u Zagrebu,sigurno će bit predobro pogotovo jer ide i Katacool..Budući da su praznici idući tjedan vjerojatno će se zalomit koji izlazak radnim danom,još ako sutra Dinko položi bit će razloga za slavlje i roštiljadunjami u brdu,nismo dugo,treba ponovit onu prošlu od ljeta jer stvarno je bilo dobrothumbup,BTW. Dinko sretno sutra na ispitu,pokaži da si naučio vozit auto da nas možeš provozat u Fići..hehe..Mislim da bi to bilo sve što sam htio napisat za ovaj put,ništa mi više ne pada na pamet valjda će drugi put bit nešto više od mene iako ćeneki reć da je i ovo previšebelj. Mislio sam da neće bit ni toliko ali eto potrudio sam se barem malo da ne bude baš post od 3 reda...Sad još samo moram smislit neki glupi naslov,da završim post..
Još samo da pozdravim pa gotovo. Prvo posebno pozdravljam brata Debu(koji se uskoro ženirofl) i njegovu ženu i Iwe(Bavaria), zatim i poseban pozdrav imaju brat Stiper i Njegova plavusha Mony..I naravno svi ostali imaju pozdrav da sad ne nabrajam jer bi se neki mogli uvrijedit što nisu spomenuti...
I na kraju najveći pozdrav zna se kome..hehe..naravno mojoj ljubavi cerekKati
cerek i njoj šaljem velike pusekiss..ljubavi VOLIM TE NAJVIŠEcerek...drugim curama malo-puno manje puse,hehe..Za dečke ništa al možda nešto smislim za sljedeći put,možda koja piva il nešto slično..
Ljudi uživajte!!wink--thumbup i vidimo se...

Post je objavljen 12.03.2008. u 20:31 sati.