Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stalnomijenjamadresu

Marketing

..srce moje, kucaj tiše...zastani na tren...da ga slušam kako diše...

Ležim na tvome golom ramenu. Moje usne dodiruju tvoju kožu. Još uvijek vrelu. Srce ti još uvijek divlje kuca. Kao da će ti iskočiti kroz prsa. Poljubiš me u čelo. Srce se polako smiruje. Polažem ruku na tvoja prsa. Na tvoje srce. Priljubljena sam uz tebe. Ali želim ti biti još bliže. Jednu nogu stavim između tvojih nogu. Pokrivaš nas dekom. Ali tako mi je toplo uz tvoje tijelo. Tako volim tvoj miris. Prisloniš glavu na moju. Osjećam tvoj dah na svom obrazu.
"Spava ti se?"
"Pa i ne baš. A tebi?"
"Onako."
Spava mi se. Užasno sam iscrpljena. Ali ne želim spavati. Želim biti što dulje budna. Želim što dulje biti svjesna svakoga trenutka. Tako mi je lijepo. Toga trenutka nema lijepšeg mjesta na svijetu za mene. Ali sve to mora proći.........


Vidim zelenog čovječuljka pokraj tvog imena. Online si. Gotovo da te mogu zamisliti sada. U onoj bijeloj majici. Znam da si u bijeloj majici. Trenirka. Standardno. Sjediš u kožnoj stolici. Nalaktio se na stol. Pregledavaš koeficjente. B-win, Prva sportska kladionica, Kladionica žderić. Mobitel odmah uz tebe. Samo kako bi nazvao frenda i rekao da je onaj par sigurno hendikep i da sigurno dobivate. Ili da psuješ zbog izgubljenih stotinjak kuna, a bio si uvjeren kako ćeš dobiti. Preko tjedna gubiš. Preko vikenda to sve vratiš. To te zabavlja...valjda.

Što god bilo, rekli smo si,... Što god bilo, jednoga dana ćemo pokušati. Jednog dana ćemo biti u vezi. Pružit ćemo priliku jedno drugome. Jednog dana. Za godinu i pol. Kada budem u Zagrebu. Nisi bio dugo u vezi. Gotovo godinu dana. Ja još duže. Hoćemo li tako još godinu i pol? Ne vjerujem. Svaka cura bi te poželjela. Znam...užasno si izbirljiv. Ali ti ne zaslužuješ biti sam. Rekao si da me ti nećeš ni pokušati sprijećiti da prevarim svog dečka(ako ga budem imala kad dođem u Zagreb) s tobom. Ja, opet, ne mogu prevariti nikoga, ne podnosim pomisao da nekoga povrijedim. Ali kada pomislim na tebe... Mislim da sam sprema svašta napraviti zbog tebe. Zaslužuješ li to? Ne znam odgovor na to pitanje. Ja te obožavam. Doista. Iako ponekad mislim da si totalni gad. Nisi gad prema meni. Samo si se jednom opekao. Sada pušeš i na hladno. Bojiš se ponovno vezati. Znam kako ti je. Ne želim slušati tvoje priče o drugim curama. Kao ni ti moje o drugim dečkima. Ljubomoran si. Kao i ja. Nećeš me dati nikome. Jednog dana. Tako si rekao. U to želim vjerovati.

Mrzim iznenađenja. Kad bih samo mogla pogledati u budućnost. Samo godinu i pol u budućnost. Uštedjela bih si mnogo živaca. Snova i nadanja. Ili možda ne bih. Mrzim iznenađenja. Mrzim iščekivanja. Mrzim. Doista. Mrzim tebe ponekad. Zato što te toliko obožavam. Uporno me želiš malo ohladiti. Da me ne bi povrijedio. Ali ne želim se ohladiti. I dalje ću gorjeti za tobom. Možda uskoro i potpuno izgorjeti. Ne bih smjela. Ne bih si smjela to raditi.


Otvaram oči u mraku tvoje sobe. Ne vidim ništa. Ali te osjećam uz sebe. Još je noć. Meškoljim se. Deku si u snu povukao na svoju stranu, a ja sam se otkotrljala s tebe. Pomalo mi je hladno. Godi mi to. Ali ne za dugo. Malo se stisnem uz tebe. I ti se budiš.
"Spavala si?"
"Jesam malo."

Okrećeš se prema meni. Uspjevam ti vidjeti oči u mraku. Poljubiš mi usne. Miluješ me.
"Dobro jutro."
"Mmm...Dobro jutro."

Smiješim se. Sretna sam. Uz tebe sam. Super mi je.

Post je objavljen 12.03.2008. u 20:13 sati.