Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rukometasicabj

Marketing

život je dužnost,OBAVI JE

-reče moja profesorica iz vjeronauka..da, zanimljivo pjeva
e,tako je i moja dužnost napisat novi post nakon..(ček da vidim kolko je prošlo =) podosta vremena..
dobro. sve je to još nekak aj dobro.
zaboravila ja šta sam htjela reći..mater mu..sad se nemogu sjetit blablablabla
ovoga.
za nepovjerovat je kak su brzo doletjeli ovi praznici .( smijeh) hhhh..to me veseli.veseli me i što moja kikica slavi 18ti rođendan u ovu subotu. nakon nje jelena 17 ,..marina 18ti,zorana 18ti.. nebi to bilo toliko bitna činjenica da ja nisam pozvana D:; al eto..ja ni više ni manje neg pozvana pa se na isti način i veselim ..
ovoga..ma,i sretna sam što nemam puno kobera..ono moje "hvalisanje" DA IMAM SAMO jedan komad je sad 3 metra pod zemljom..dakle.dobih kober iz engleskog..jebemti ti šugave životopise i prijave za posao..( headbangheadbang) ahm,da a ja mislila da znam engleski..hh..ja debil mutavi defektni kretenski maloumni se zeznem na nekim glupostima..
tak je to kad je meni sve ravno
.bokte tak mi i treba dead nećete razumijet o čem pričam ..pa bolje da krenem dalje.
ovaj da..danas pita engleski i otvori MENE,ma nemoj mi reć (to bi trebala bit kao neka novost) ja sam im tam na tapeti..stalno po broju 12 rešetaju..mater im.al ok.dobila ja trojku ..a nisam taaaknula onu knjigu iz eng jer ja to neznam kak da učim..neznam način na koji da to krenem učit tak da se klonim toga..

nego..evo..sad će praznici kao što već znate pa ću u tom razdoblju češće pisat ( btw meni su praznici od petka ovog ..kud ćeš bplje čovječe..imamo dane slobodne nastave pon uto i sri pa tak da mi je to slobodno D:)
AJDE ajde..chavo,




Post je objavljen 12.03.2008. u 19:13 sati.