Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/totalnoopichena15

Marketing

eeeeeeee

e pa kak ste vi meni? ja sam happy.... vidla sam simpu danas.... i oborili ste rekord od 164 komića..... hvala vam puno.... nadams e da čete i ovaj rekord oborit od 193...... ako nekom nisam uzvratila komentar samo javite.... :)
e da da se vratim na prvu temu.... danas sam bila simpi na treningu..... joooooj samo a znate kak je sladak bio..... joj a nisam mu rekla pa di si..... a jbg.... nisam stigla jer je on izlazio iz auta a ja sam bila na drugoj strani ulice a nisam se htjela derat.... i poslje sam krenila "trčat" za njim i andrea taman vikne pa di si.... i on se okrene a ja stojim na pola ceste..... haha :)
danas je opet pogledo u mene 2-3 puta.... jooooooj.... baš slatko..... a samo da ste ga vidli kak je slatko držo loptu u rukama..... pa to može samo on.... :) danas sam tak sretna da nea sretnije osobe od mene..... a jbg.... šta češ.... thumbup a nea ništ više novog kod mene.... osim da sam bila u dvorani sa andreom (ma tamo smo staaaalno pa to i nije novost), pa smo išli maal na špartu gleat kadete, pa opet u dvoranu, pa opet na špartu i tak stalno.... joj tako sam sretna da neam pojma šta da vam pišem.... ma neznam stvarno.... a evo par slikica pa idem....

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


evo ja sam vam se javila.... pa idem sad.... pozzz
e da i puuuuno puuuno mi komajte.....





Moj osobni kviz...
Upisi svoje ime
Upisi godine
Sto si u horoskopu
Sto ces biti za koju godinu... odvjetnik
Imat ces ovoliko djece... 5
Djeca ce ti biti... glupa
Buduci muz ce ti biti... najdosadniji tip u razredu
Zivot ce ti biti... strasan
This quiz by poppy_192 - Taken 1492 Times.
New! Get Free Daily Horoscopes from Kwiz.Biz



Post je objavljen 12.03.2008. u 21:11 sati.