Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danzametak

Marketing

nema vise sjedenja po svadbama, odsad se plese!

Nakon malo vrludanja po free plesnim školama, mladenka je shvatila da je vrag odnio šalu i upisala i njih (mladence) i nas (kumove) na fensi-ekspres-četverodnevni-celebrity tečaj za mladence. I sve koji se mladencima osjećaju rofl

Prije nas su u dvorani neke trbusne plesacice. E ljudi moji, kad one izađu to je unutra takav smrad i vlaga da prvo imamo 15 minuta luftanja. Nas ples nije toliko naporan.

No, di sam stao. Tečaj je 4 dana, pet školskih sati, 5 plesova, i za sada ide jako dobro. Veli tip da tih 5 plesova pokriva preko 90% svadbene glazbe.
Do sada smo naučili engl. valcer, disco-fox i slow-fox. Recimo s tim možemo plesat na dobar dio valcera+thomsona+škoru+dragojevića. Možda čak i matko jelavić ili elio pisak. Što je sasma dosta za jednu svadbu.

još nas čeka bečki valcer, i još jedan koji se ne mogu sjetit ovaj čas kak se zove, blje.

Jučer je učo uveo i tzv. rotaciju partnera, tj. svako sa svakim. Iako moja draga dosta zanovijeta na moje plesanje, kao ne vodim dobro, te kak se to držim, zakaj tolko mašem nogama, niš se ne gibam u kukovima, i kaj sve još ne, nakon što je imala priliku zaplesati sa desetak drugih polaznika, odjednom je shvatila da sam ja itekako dobar rofl

Moram priznati da je vrlo neobicno plesati sa nekim ko je npr. 30 cm niži od tebe. Ko da sa djetetom plesem.
A jos gore sa onom koja ne zna ritam drzat, dvije su bile takve. Ajme majko. Čim se malo odmaknes od nje, ona otpluta u svom ritmu, a vratit se ne zna, nemaju bas svi ritam u nogama.

Dobro smo se nasmijali toj rotaciji na povratku doma. I baš me briga, sigurno su se i drugi nama smijali sretan

I tak, plesemo do cetvrtka, i onda smo, teoretski, spremni za veliki nastup. Bumo jos doma vjezbali pred svadbu.
Dobar je taj ples, bas mi se dopada.
Post je objavljen 12.03.2008. u 11:16 sati.