Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thekarambol

Marketing

Osvrt na Dorf 2008

S obzirom da smo o Pobuni sve napisali u prošlom postu, sada ćemo vam samo staviti spot, svima koji ga niste imali priliku vidjeti na Dorf-u. Uživajte!

„Aveti prošlosti“ Vladimira Bakarića poluamaterski je snimak koncerta održanog pod istim imenom u prostoru kazališta Jozo Ivakić 28. prosinca 2006. Samo dvije kamere, jedna iz publike i jedna na bini, uz nešto malo montaže, ovo je autentično svjedočanstvo reunion koncerta poznatih vinkovačkih bendova iz osamdesetih (Majke, Pogreb X, The Užas, The Karambol, Pest Antun Bend i Spilšul), koncerta za koga mnogi smatraju da bi mogao biti prekretnica za novo buđenje posustale vinkovačke rock scene. Snimljen za gotovo nula kuna, film nije osobite kvalitete kao dokumentarac, ali njegova vrijednost više je lokalno-sentimentalna za bendove koji su nastupili tada (neki po prvi put zajedno nakon 25 godina) kao i za mlađu publiku koja je napunila kazališnu salu i imala priliku vidjeti uživo aveti bolje prošlosti, bar kada je o vinkovačkoj rock sceni riječ. Aveti sadašnjosti u obliku Colonie i Karme nažalost imamo priliku vidjeti i čuti gotovo svakodnevno...
Groupie.hr

SUTRA U SRIJEDU 19.3.2008. NA VTV-U U 19 I 15 BITI ĆE SVJETSKA TELEVIZIJSKA PREMIJERA SPOTA "POBUNA" U EMISIJI RITAM MLADIH!

Post je objavljen 12.03.2008. u 09:21 sati.