Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freeeakygirl

Marketing

Mogu sama,ti si me naučio..klošar i "dama"-ne mogu zajedno.. :)

Upoznala je njega.Baš ravnog sebi.Podsjećao ju je na nju..Ponosan,tvrdoglav,nepupustljiv..ali i često nesiguran,izgubljen..To ju je i privuklo na njemu..Svidio joj se ali ne na prvi pogled..nije bio njezin tip..bar dok ga nije bolje upoznala..Tada je shvatila koliko su slični.. Ali s vremenom..


Image and video hosting by TinyPic


Ona odrasta...
Shvaća da je živjela u mašti,da su snovi prevladali stvarnost..
Suočava se sa svim razočaranjima. Sa svim iznenađenjima. Sa svakom suzom. Sa svakim osmjehom..I nakon svega..Ona još uvijek ima i snage i vjere.Više joj nisu bitne neke stvari koje su joj činile svakodnevicu.
Ne vidi im smisao..Stvorila je taj neki svoj svijet,ojačala je,više ju ništa ne može povrijediti..KRAJ.. Mislila je biti će teže,no nije.Ona ne želi više natezanja, igrice i slične gluposti.Hoće nešto novo,korak dalje.Nije joj bilo lako, vjerujte da nije.No nije joj ni žao.Ona je to pokazala svojim dijelima. Za njih dvoje još nije došlo vrijeme,sada je vrijeme da odrastu,da upoznaju sebe..Puno su toga prošli skupa,ali ona...Ona mora vidjeti neke nove svjetove,upoznati neke nove ljude..Mjenja se.Ne želi nešto ozbiljno, jednostavno ponovo vidi svijet onim očima kao nekada.Ponovo je vedra,nasmijana..i sretna. Jer počela je cijeniti ono što ima..shvatila je prave vrijednosti u životu.No ipak priznaje,neke je emocije straše. Osjeća neke čudne trnce u blizini jedne osobe..Ali..Strah ju je ponovi prolaziti kroz isto..Strah ju je da ne povrijedi i da ne bude povrijeđena..Zbunjena je. Ne razumije kako je mogla tako brzo opet na nekoga pasti..Ne čini joj se u redu.Ni prema sebi,ni prema njemu..Ali dat će si priliku..naučila je na pogreškama..na staro se ne vraća..a gore od toga ne može..

Post je objavljen 11.03.2008. u 21:20 sati.