Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/celebnews

Marketing

heeeeloo piplziiii!wave...u prošlom postu za pogoditi zvijezdu(FERGIE),pogodila je Izzy...bravo izzy!...a za naomi campbell...POZORNO ČITAJTE!ja sam na netu pročitala da se majka Naomi zove Valerie a da je otac nepoznat..i tako je prwa to napisala Plawa,a druga koja je napisala isto točno je Dina,napisala je da ona ipak zna ko joj je tata i da se zove Daniel,pokazala mi je stranicu gdje to piše...a sad..oba odgovora su na neki način točna...stoga ovak:DORA I DINA:nagrada je znači bila 35 komaća i da u sljedećem postu napišem nešto o njihovoj naj zvijezdi...ovak:podjelit ću 35 na dva djela..dobro smanjit ću na 34 da bude jednako..ugl...zubo... Dora i Dina:može izabrat da napišem u sljedećem postu nešto o njezinoj najdražoj zvijezdi--neka svaka svoje izabere...samo pravila vam pišu u prošlom postu što nemrete birat curke...ajde pozz curama i ostalima..idem ja počet sa slavnima..
_______________________________________________
napočetku da se zagrijetezubo celebrity igrica:
tu se možete iživljavat na ponuđenim ceberityima...lol...



Malo o (ne)modi:
DA LI BI NOSIO OVE ČIZME?!
Image Hosted by ImageShack.us

ovo će bit na engleskom..nadam se da znate engleski=):
An imaginary sample of Hilary Duff's phone conversation in Hollywood on Friday:

"Hi, it's me, Hilary Duff... Yeah, I'm out... Totes, I'm in front of the wall that kind of looks like it might be at Hollywood and Highland... What?... What do you mean it sounds like I'm wearing my stiletto open-heel, open-toe Timberlands?... Oh fine, you're so smart? What does wearing stiletto open-heel, open-toe Timberlands sound like anyway, Einstein?... Impracticality? I'll show you impractical!!!" [hangs up]

to je bio malo duži tekst al ja sam ga nekim svojim rječima skratila...=)..

MARIAH GDJE JE NESTAO GLAMUROZNI STIL?!
Image Hosted by ImageShack.us

Mariah znamo kao glamuroznu i elegantnu..ovo je bomeee šiik!...svi su se modni kritičari neugodno iznenadili i dobro je izšpotali...al ona i dalje nosi te cipele...bravo mariah!..hehe...a još su se više kritičari iznenadili što ispod ove vrečaste jakne ima prozirnu mrežastu majcu CRVENU ispod koje se vidi crni grudnjak..nažalost nisam mogla nabaviti sliku što nosi ispod jakne..hehe...malo čudno zvuči...=)

LINDSAY LOHAN JE DANAS PREVIŠE POJELA ILI JE TRUDNA??
Image Hosted by ImageShack.us

Ova slika je proširila neke tračeve da je možda trudna...tko zna...možda se baš taj dan malo više najela..ionako je upravo izlazila iz restorana...osobno ja mislim da se najela taj dan...al s lindsay se nikad ne zna...hmm...anketa:

mislis li da je lindsay trudna?
da,vjerojatno jest
nema sanse,samo je taj dan malo vise pojela
  
pollcode.com free polls


CHRIS BROWN I RIHANNA ZAJEDNO!
Image Hosted by ImageShack.us

Mlade pjevačke zvijezde Rihanna i Chris Brown više ne skrivaju svoju ljubav, a paparazzo u utorak ih je uslikao kako se zabavljaju u bazenu Hilton Kingston hotela na Jamajci.

“Mazili su se u bazenu i izgledali su baš zaljubljeno. Chris je Rihannu ljubio po vratu”, otkrio je paparazzo. Par se na odmoru zabavljao s prijateljima, a nakon ručka, oko tri sata popodne, 18-godišnji pjevač je skočio u bazen i čekao svoju dragu koja se otišla presvući u bikini.

“Vratila se i ušla u bazen, ali ju je bilo jako strah da ne smoči kosu. Chris ju je nosio u vodi, a ona je ponavljala 'Pazi da mi se kosa ne smoči'. Bila je jako nježna i ženstvena, a on se ponašao kao veliko dijeto i prskao okolo”, rekao je izvor.

__________________________________________________

to je to..nadam se da ovaj post nije propali slučaj..zubo..a oke je...al iskreno ovo mi je dosad najčudniji post..a neznam..prosudite sami...imate u desnom boxu za pogađat zvijezde...al molim vas da mi ne pišete sam o tome..malo ovak...prokomentirajte post...a u lijevom boxu imat također anketu pa GLASUJTEEE...idem vam ja sada...kizza...kolko god komova ostavili vraćam ih.!!!..


LJUDI NAPRAVILA SAM OSOBNI BLOG:KLIKNI TU!!!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 11.03.2008. u 19:16 sati.