Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1girl4tom

Marketing

PoSt....... NaPoKoN!!!!!!!!

Hy ljudi……. Malo ste duže čekali na post……. Zapravo uopče neznam dal ste čekali……. LoooooooooooooooooooL….. Kak ste??? Čeg ima novog kod vas????' Kod mene…. Hm………. Nema ništa……………….. Ovaj blog mi se jednostavno neda pisat……. Pazlog……… Pišem još 1 blog……….. I onda komam ljudima………. Pa odem na msn i pričam s ljudima…. I izgubim volju za pisanje……….. Brawo ja!!!!!!Ovaj post mi se baš i neda pisat………………….. Mislim da ću sljedeći post napisat kad praznici završe……… Razlog…… U kazni sam za net…… Ak vam nešt nije jasno klikni tu!!!!!!!!!! jer mi se neda objašnjavat……. Pa vas molim da pročitate post na TOM blogu………… Ja sam sad totalno prolupala zbog ljubavi…………… Volim TOMa…….. Tek sam sad skužila kolko on meni znači……. Onda…. Jaaaaaaaaaako mi se sviđa jedan dečko…….. Ime mu je Matija…….. Kak je zgodan……….. Uf………….. A sviđa mi se još jedan dečko…… Ime mu je dino……. O njemu čete moć pročitat na gore navedenom blogu jer moja kazna za komp ima i veze s njim……. Pa vas zato lijepo molim da post pročitate…………. A ak se izvučem iz kazne (uvjet je ispravit 2 iz matoške na 5) onda ću moć visit na blogu i msn-u do mile volje…… Matošku sam probala ispravit u ponedjeljak, al bez rezultata….Zajebo me minus i plus………… Sljedeči je pokušaj u sljedeči ponedjeljak…… Nadam se da ću uspjet…….. Držite mi fige………… Ajd sad malo o našim najdražim dečkima………

Ovo je fenomenalno…………

[Billova soba.
21:10
Tresti muzika...
Avril Lavigne - Girlfriend.
Bill sminka svoje trepavice, stoji ispred ogledala na svom ormaru.
Ulazi Tom.]

Tom [dere se] : Gasi to smeceeeeee!!!
Bill [pritisne 'PAUSE'] : Sta hos?
Tom: Hmmmm... hvala!
Bill: Molim. Sta hos?
Tom: Kad ces prestati tu Hey Hey You You da slusas?? Haa???
Bill: Sta hos?
Tom: Vise mi je dosta!!! Svako jutro me budi Hey Hey You You, svaki put kad hocu da se odmorim Hey Hey You You, svaki put kad hocu da slusam muziku Hey Hey You You, svaki put kad mi se spava...
Bill [prekine ga] : Tome, vidi! Ja nemam bas puno vremena da raspravljam o tvom dnevnom rasporedu...
Tom: Ali ti...
Bill: Zato, STA HOCES???
Tom: DA PRESTANES SLUSATI TU PROKLETU HEY HEY YOU YOU!!!! I pozuri. Hvala!
Bill: Jos nesto?
Tom: Pozuri...
Bill: Osim tog?
Tom: Hm.. ja... ovaj... to je sve hvala!
Bill: Ha?
Tom: To je, ovaj, sve. Sad ideeem...
Bill: HAHAHAHAHAHAHAHHA...
Tom: Sta je?
Bill: Nist!
Tom: Nest jest.
Bill: Nist,
Tom: STA JE???
Bill: NISTAAA!!!
Tom: Debil...
Bill: Ti si debil.
Tom: Nisam.
Bill: Jesi.
Tom: OK, jesi vec gotov??? Debilu jedan...
Bill [je ljut] : Hujdsgahesrvbezgrfbej... AAAAAAHHHH...
Tom [polako se nervira] : Jesi li? Boze... nesposoban...
Bill: PA JEL TI VIDIS DA MAZEM TREPAVICE? HAAA? JEL TI SE CINIM DA SAM GOTOV? JEL?
Tom: Boze, Boze... Ti si psihopat.
Bill: Dodji vamo!
Tom: Ha?
Bill: Dodji ovamo!
Tom: Sta ti je??
Bill: Dodji tu! Ispred mene.
Tom: Oh... dobro... al ako mi nesto uradis...
Bill: Ma necu ti nista uraditi! Samo hocu da... cek cek... budi miran!
Tom: Hey, sta rad... STA TO RADIS???
Bill [zacudjeno] : Pa mazem ti trepavice!


Kad su snimali pjesme na engleski………..

Bila je to strogo čuvana tajna: samo je Bravo dobio ekskluzivno pravo da, zajedno s Tokio Hotelom, krene put Londona! Bill(16), Tom(16), Gustav(17) i George(18) su otputovali u britansku metropolu da bi snimili englesku verziju svojih singlova na njemačkom(Durch der Monsun, Schrei i Rette mich)Bill:"Lakše mi je kada pjevam na njemačkome, ali brzo ću se naviknuti!"Prije nego što su ušli u studio, četvorica Megderbužana krenula su u obilazak ove svjetske prijestolnice: Big Ben! Buckingham Palace! Tower bridge! I dečki iz Tokio Hotela među njima! Zatim su otišli u Piccadilly Cirkus . Momci su bili oduševljeni gužvom koja je tamo vladala. "Ovdje je non-stop akcija!"-veselio se Tom. Za njega put u London predstavlja ostvarenje jednoga sna..-"ovaj grad nikad ne spava! To je baš super!" Dečki su odmah izvadili svoje fotoaparate i fotografirali jedan drugoga ispred ogromnih, svjetlećih reklama. –"Želim sve slikati!"-objašnjava Tom. –"Ovako nešto ne možete doživjeti svakoga dana!" Minute i minute su proveli stojeći na najpoznatijem trgu na svijetu, i uživali u fenomenalnoj atmosferi. Poželjeli su obići i londom Undergraund –to nikako nisu htjeli propustiti-a riječ je, naravno, o londonskom metrou. Međutim, kada su izvadili svoje fotoaparate, jedan službenik ih je strogo opomenuo:"No pictures, please!" Ali dečki nisu dozvolili da im to pokvari raspoloženje! Naročito su im bile smiješne crvene telefonske govornice-svatko od njih se obavezno htio fotografirati u njima. Kada je bill došao na red iznenada je zazvonio telefon!-"Što se to ovdje događa?"-uzviknuo je. Jedan radnik iz osiguranja je odmah reagirao i provjerio situaciju. –bila je to pogrešna veza! Dečki su odmah prasnuli u smijeh! Obilazak je nastavljen kod buckingham palace. Hoće li vidjeti kraljicu?
"Mislim da ona ne sluša našu glazbu. Ona sigurno sluša isključivo klasiku"-kaže Bill. Osim njih, tu je bilo mnogo drugih turista. Međutim, umjesto da se dive zdanju, mnogi su više pažnje posvećivali Billovom outfitu! Neke djevojke su čak tražile autogram! Tom: "ovdje su djevojke tako slatke! To je super!" Jedino što im predstavlja problem: :"Kada im se probam upucavati, ispostavi se da nam je jezik problem!" Svi se smiju! Zar nitko od njih četvorice nije ponio rječnik engleskog jezika? "Uvijek je uz nas naš prevoditelj"-otkriva Gustav. Prije nego što su se oprostili s nama , članovi benda Tokio Hotel otkrili su nam jednu tajnu:"Razmišljamo o tome da izbacimo još jedan singl s ovog albuma…"


Intervju s tomom i ostalim dečkima……………….

BRAVO: Što najradije naručuješ u restoranu?
Tom: Pomori s umakom od rajčice i sira.

BRAVO: U što prvo pogledaš na curi?
Tom: Naravno u oči.

BRAVO: Kada i zašto si posljednji puta plakao?
Tom: Zadnji put je to vjerojatno bilo s Billom i mojim najboljim prijateljem kad smo se smijali…

BRAVO: Što radiš, prije nego što odeš u krevet?
Tom: Pregledam šta ima na tv-u i navijem si budilicu.

BRAVO: Koji je bio tvoj najgori modni promašaj?
Tom: Bill i ja smo dugo izgledali isto i onda smo nosili grozne hlače sa tregerima.

BRAVO: Što bi napravio da opet možeš biti malo dijete?
Tom: Mogao bi svim curama gledati ispod suknje bez da se one ljute na mene. (Ma neeeeeeeee)

BRAVO: Što ne voliš na sebi?
Tom Ponekad sam prešaljiv i šalim se na račun drugih…

BRAVO: Što radiš da bi se opustio?
Tom: Napravim si lijepi ugođaj… (mogu mislit…)

BRAVO: Što radiš kada se osjećaš nepromatrano?
Tom: Katkada pričam sam sa sobom.

BRAVO: Što nosiš noću?
Tom: Samo bokserice. (A da?)

***************************************************************************************

Yam!: vi skoro svi volite Olsen-twins, Koji tip djevojke volite još?
Tom: uglavnom Bill i ja skoro uvijek volimo isti tip cure.
Gustav: kod mene cura mora imati i nešto u glavi, kako bi mi se stvarno svidjela.
Bill: ah, kod Toma i mene cura može slobodno biti i malo glupa(hahahaha-smije se).Nama je dobro kad cura ne razmišlja previše, jer smo u školi bili opkoljeni štreberima i pametnjakovićima.
Tom: To znači da naša cura ne treba neki određeni koeficijent inteligencije.(hahahhah-smije se).Važno je samo da nam je zabavno sa njima.
Gustav: da, da oni fakat vole djevojke koje udaraju glavom od zid. Kod mene je zapravo sasvim suprotno. Meni nije važno je li ona optički lijepa, nego da se s njom može lijepo porazgovarati.

Yam!: Kad ste se zapravo prvi put poljubili?
Bill: Zapravo je kod Toma i mene prvi poljubac pao sa istom curom u trećem razredu. To se desilo navečer u šatorima. Prvo je Tom poljubio, pa je onda bila sa mnom.
Tom: Šta ćeš , ti si dobivao »ostatke« cura koje sam ja ostavio...
Bill: Gluposti, ona je zapravo htjela mene, ali nije znala želim li i ja to pa je uzeo Tom.

Yam!: Koji je vas najneugodniji trenutak do sada?
Bill: Oh, to je bilo prije tri mjeseca! Tomu je u autobusu bilo muka i povratio je na moje hlače. Prava blamaža. Kako se on sakrio ispod sjedišta, svi su učenici mislili da sam ja to uradio, čudno me gledali i sklonili se od mene.
Gustav: Meni je uvijek pravo neugodno kad pogriješim u sviranju na bubnjevima na bini.

Yam!: koji je vas najgori trenutak do sad?
Bill: To je definitivno bio rastanak naših roditelja. Tad smo Tom i ja imali šest godina. U albumu ima pjesma o tome, zove se »Gegen meinen Willen«.

Yam!: Šta ste htjeli postati kad ste bili mali?
Bill: Ja sam htio postati modni dizajner. U svakom slučaju je to još moj hobi, jer ja krojim i sijem dijelom svoju odjeću sam, a znam i dobro crtati. Ako ne uspije sa muzikom, mogao bi sebi zamisliti postati modni dizajner poslovno.
Gustav: Htio sam postati ili vatrogasac, policajac ili vozač kamiona. Posije sam htio raditi osiguranju...
Tom: Ah, snobu jedan.
Gustav: Pa šta, volim biti snob(smije se).
Georg: Kao klinac, sam htio postat kralj i biti bogat. Ali ako ne uspije sa muzikom, postat ću stomatolog, i studirati medicinu, jer je moj otac stomatolog.
Tom: Mene je uvijek interesirao grafički dizajn, jer rado crtam.ebi

Malo slika……….
Kaulitz Twins

Twins

Kaulitz Twins

red

Kaulitz twins

To je swe za sad............ Nadam se da ćete me razumjet zašto vam (možda) neću moć komat preko praznika....... Kissy, kissy!!!!!!!

Post je objavljen 11.03.2008. u 16:16 sati.