Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/winningwomen

Marketing

E kako su mi smješni ovi anonimci smijeh ljudi nemaju pametnijeg posla, pa moraju ostavit tu neki trag..ah, malo jadno,al ok.Ne dira me.
Nego, evo da i ja nešta napišem.Šta ima? Pa ništa posebno..u subotu nisam išla van, nisam mogla. Imali smo roditeljski..al svejedno sam bila kak ti na nekoj kavi. Ipak se takva "kava" ne propušta. I baš sam sretna, jer je bilo par doobrih informacija..cerek ugl.idemo dalje..braco je izjavio kako bi mi baš mogao kupit nove tenisice, a ja si mislim,hallo to bi bilo u redu..
Evo baš sam sad malo prije gledala neku emisiju, tam na nekom desetom programu, u vezi nacionalnih ispita i mature. I mislim da smo ga naježili. A baš je glupo što su nam to rekli u zadnji čas..onak, jeb.nismo mi roboti da sad u tih 2-3mj.ponovimo sve (ono bitno) iz 1 i 2 rz., sTrAšNo.Znam da se to nebude nigdje gledalo, mislim bude, al neće nam to gledat na fakultetima.. la la la..a zapravo, budem vidjela..kak bude bude.

E pa evo imali smo danas, blok sat engleskog (nama je posebno počeo bit drag). I već su se ljudovi počeli žalit na nju (makar je tu 2-3tj.). Mi nismo imali nikakav okršaj s njom..fala Bogu..al danas..užas..žena si je lijepo sjela na stol iza Mateje i mene, i pričala sama sa sobom..a nama je skoro ruka otpala od pisanja. Kaj bi ona nama predavala nešta, ili da bi znala koju riječ. Nije ona putujuči rječnik, onak..pa ženo nismo ni mi, kak da mi znamo prevest tak težak teks u kojem je svaka 3 riječ nov@. Ah, dobro, snašle smo se, zbrojile dva i dva i preveli.

I da još jedna novost..počela sam ponovo crtat. Uskoro ću morat dogovorit "termin" sa jednim prijateljem, koji je izrazio želju da napravim njegov portret, onak malo za vježbu. sretan do sad, sam napravila samo autoportret, istina da za to treba vremena, jer sam ja osobica koja voli sitnice (bar po pitanju slike), al šta sad. fino Zato imam dobrovoljce poput njega, pa ću vježbat yes a jednog dana, ćete me možda tražit i za autogram (ha,ha) sretan

Toliko od mene..by pjeva


Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 11.03.2008. u 16:04 sati.