Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

..par suludih jutarnjih nedoumica...



...jučer gledao "Heroes"...zanimljiva serija...i naravno u skladu sa mojim suludim ponašanjem u posljednjih par dana mi se pojavilo jedno pitanje tj. dvojba na koje molim mišljenje i odgovor:

naime - jedan od likova je navijačica (ne naša domesticus sa bocom, bakljom i željom za destrukcijom nego ćirlidersica i to još plava) koja ima osobinu da je doslovno neuništiva - baci se sa 20 metara visine, sva se izlomi, ponamiješta si sve kosti i - voila! ko nova...u jučerašnjoj epizodi se hladno ustala sa obdukcijskog stola i odšetala.

dakle - pitanje je

DA SE MLADA DAMA ODLUČI SPAVATI SA DEČKOM - DA LI BI JOJ PONOVO NARASTAO DJEVIČNJAK?

pazite - tehnički gledano je riječ o perforaciji tkiva koje bi valjda trebalo zarasti...

jutros sam otkrio da sam mutant.

imam plave oči koje su po istraživanjima pametnih ljudi u bijelim kutama mutacija jednog gena i to relativno nova mutacija, stara sitnih par tisuća godina.

također sam otkrio da sam izgleda genetski nesretan. naime, gen koji uvjetuje ponašanje tijekom stresa je nasljedan...neki reagiraju u stilu "što me ne ubije čini me jačim" a ja obično upadnem u depru i preispitujem sve živo i mrtvo što me još više izdeprimira...

e da...i mogu saviti jezik u obliku slova "U" što se uči još u osnovnoj školi da je genetski uvjetovano, imam izuzetno pokretljive zglobove (malo zastrašujući prizori savijanja kažiprsta do nadlanice koje redovno radim su čist normalni...jedno vrijeme sam vježbao jogu pa sam i ostale zglobove doveo do te razine) sklon sam debljanju, imam loše zube (loši majčini geni) i poprilično dobar sluh i likovno sam nadaren (dobri majčini geni).
od starog sam naslijedio visinu.

otići ću na genetsko testiranje da više doznam da li je rak limfnih čvorova s kojim se vučem već desetak godina naslijedan ili ne.

čisto da znam.






P.S. ...mislim da polako ludim...pjesma za ugođaj "Crazy"...









Post je objavljen 11.03.2008. u 14:04 sati.