Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/franko007

Marketing

10.03.08.

U petak sam bio na UZV kukova u Klaićevoj,( na prvom katu, a nema lifta ) i sve je ok, ne treba široko povijanje, pa smo išli to proslaviti u Mandi i dobio sam paket pelenasmijeh, a mama je ostalo što je kupila u DM-u, ostavila tamo na blagajni, jel je nadobudno ispunjavala kupon za nagradnu igru za auto, i kad smo došli doma skužila je da ničeg nema, al je sve sretno završilo, danas smo išli tamo po to...
Buraz mi je slavio ročkas u subotu sa društvom iz razreda, i mene su se rješili od 12 do 18, spakirali su me baki Terezi, ali se nisam baš pokazao, baka je rekla da me neće dok ne naučim piti iz bočice, i da moram naučiti dudati dudu, da moram piti čaja i vode... ma svakakvih gluposti, već vidim da se ne bumo baš često družili.
Mama se izdojila, ali ja više volim frišku robu, tako da sam bio ljut kad mi je uvalila bočicu u usta, tu odvatnu plastiku, fuj! Ajd dobro popio sam reda radi, al nisam baš za ostaviti nekome na čuvanje.
A jučer je moja sestrična Paula slavila 1. ročkas u "Guštima" pa sam opet bio na fešti. Nas samo dvoje generacija, a ona već ima ročkas, a ja još moram čekati.
E, da, kosa mi opada i sve sam više nalik mom taji, ni traga onom crnom garavom dečkuno sa početka priče.

Picture Captions
[Caption.iT - Picture Captions]

Post je objavljen 10.03.2008. u 16:21 sati.