Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Dr Feketić podnio ostavku na mjesto župana Virovitičko-podravske županije

dr.Stjepan Feketić
Dr. Stjepan Feketić podnio je jutros neopozivu ostavku na mjesto župana Virovitičko-podravske županije. Kako smo doznali ostavku je u pismenom obliku uručio predsjedniku Skupštine Virovitičko-podravske županije Borisu Hlavatiju.
Tekst ostavke novinarima još nije dostupan, javnost će o tome službeno biti obaviještena tek sutra na konferenciji za novinare sazvanoj za 8 sati.
Mobitel dr Feketića je isključen, a stručni suradnik za odnose s javnošću, Kristijan Toplak, ne javlja se na pozive. Međutim, informacija nam je potvrđena iz još tri izvora. Svi su potvrdili da je dr Feketić dao ostavku "iz osobnih razloga". Vršitelj dužnosti župna sada je dosadašnji dožupan Zvonimir Koić.
O smjeni župana u Virovitičko-podravskoj županiji u kuloarima se govorilo već nekoliko mjeseci. Nije bila tajna da je vrh HDZ-a bio nezadovoljan radom dr Feketića, baš kao što je i dr Feketić bio nezadovoljan postupcima svog stranačkog čelništva.
Prve ozbiljnije razmirice nastale su još prije izbora, u vrijeme kada se slagala HDZ-ova lista za parlamentarne izbore na kojoj nije bilo mjesta za dr Feketića.

Virovitica Net

Post je objavljen 10.03.2008. u 15:56 sati.