Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littleprincess002

Marketing

...Kino i sve ostalo...

Danas..heh..preskoćit ću jutro jel se nije niš posebno događalo.. Nakon ručka su došle do mene Barbara i Tena. Išla sam ima pokazat haljinu za krizmu i da Barbara smisli kak će me našminkat(pošto ona radi u kozmetičkom salonu).. I tak smo se zajebavale , slušale muziku i onda me ona krenula šminkat.. e našminkala me pre pre dobro.. fkt onak bila sam si baš fancy...=)

I ugl..odlučile mi otić do kina.. Išle smo Tena,Dora, Nina i ja..Bilo je odlično..Prvo nam je Nina pjevala ( zapravo to je zavijanje...al..ajde nek se veseli..haha )....Dori su prije filma sve kokice poispadale..zuja...i mi sad u kinu..neka napeta scena, svi šut i čuješ samo : A U KURAC !! i nakon tog smjeh..Kaj mislite ko je to reko ? imate jedan pokušaj..? haaa?? Ja... naravno..heh..al nisam uopće svjesno, i onak ajde da sam ja to tiho rekla..al ne..onak...Pet min nakon tog ja pijem coctu i tena me počne namijavat ( a meni usta puna) i nagnem se onak prema napred i pobuljem cjelo sjedalo ispred mene sa koktom..( nadam se danije po onom ko je sjedio...sry ak je..bwahahah) .. I sad ono...počne neku tužan dio...i meni se počnu punit oći suzama...onak ak trepnem gotovo...I sad dođe nina ispred mene i počen m puhat u oko... (DAJ UBI SE) ..hahah...ja onak KAAAJ?? Ona :ma da ti suze ne iscure van, ode šminka i sve..ja onak neeeee....al ajde ... I nastavimo mi gledat taj tužaaan dio..i ja gotova pgledam Ninu i ona onak na rubu...sam kaj ne počne plakat...brijem da bi potop napravile..al.. MI POGLEDAMO Tenu.. a ona onak cvili, jesca, sama sa sobom neš mrmlja, faca ko da joj je neko umro.. Nina i ja kad smo to videl počele smo se tak smijat, doslovno umirat od smjeha...i na kraju smo se tad i rasplakale al od smjeha.. hm..onda u među vremenu u tišini nam se neko podrigo..ha ha ha.. ne brini nebum te odala..heh.. nije bitno ko.. i tak.. neznam , neda mi se više o kinu.. Nego film je trajo negdje d pol deset, onda smo išle pješke prema doma.. i uđemo mi na kraju u neki tramavaj..onak sve tromo, svi šute..skuim napred brata i curu.. I sad..uzmem ja mobi navinem neku pjesmu... svi me počeli gledat...PA ONAK DDDDD POKUŠAVAM VAS MALO RAZVESELT ( DA z.... ) šalim se... i onak sam si mogu čut: Mia gasi to il ćeš letit van kroz prozor.. tak sam ih malo brukala.. jooj kaj oćete?? Bar smo sjele na dobar tramvaj, ne dora? Hahaha... Onda smo izašli na Kvatriću i prvo me Tenči nosila kukulanc (piškaloncaa..kak god vi to zvali..) dok se skoro nismo raspale.. onda smo išle malo DIZALOM hahaha ( to vam je ono kaj ide gre dole..) šalim se..onda smo se sjetile da je prijee točno tam pišo naš frend..pa smo istrčale van..bwahaha.. onda smo odustale od svega i ošle u mc donalds..ne izbježno...hahah =) I tak.. malo još paradirale okolo dok nas ove ( Dora i Tena) nisu fkt počele brukat ..pa smo Nina i ja pobjegle.. ugl bilo je fora , rikavale od smjeha..ko uvjek Neki djelovi nisu za svačje uši...pa nisam sve pisala... Boli me ruka od pisanja..al moram oš nekaj...
Ljubav.. hehe
Hm.. ono kad sam rekla da mi se kao netko sviđa… sad mogu bez razmišljanja maknut taj KAO.. jel mi se fkt sviđa.. =) I neću sad puno pisat o tom..jel sam na informatici i trebamo nesth radit…a ja neznam kaj jel pišem postek i ne slušam ga..pa … hm … Pisala bum u idućem posteku..o tom dečecu..=)..pa kommajte mi da mogu što prije napisat noifi postek.. heh… šalim se..ajde šaljem vam pussu veliku, najveću… i objavila bi neke slike..al fkt trenutno ne stignem.. sry.. bye bye..e da Šteko ..evo potrudila sam se da pišem bez onog mog UGL...heh, jel bolje? … kissi kissi hahahahahah..šalim se..idem fkt… čmoksa=)



Post je objavljen 10.03.2008. u 11:40 sati.