Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Čeka nas naporan i vrlo uzbudljiv tjedan

Uh, što proleti ovaj vikend. Da smo se nešto odmorili i nismo. U petak smo imali sastanak u našoj udruzi. Razgovori po običaju živi i edukativni. Glavna tema naravno: problem sa našim vrlim „zakonom“ roditelj u statusu njegovatelja. Bilo je i drugih raznih tema a jedna od njih je i organizacija humanitarne akcije koju naša udruga uskoro priprema a o kojoj će te biti pravovremeno obaviješteni kako na našem blogu tako i na našoj web stranici udruge.
Na kraju sastanka svi zajedno smo otišli na proslavu godišnje skupštine DVD-a Jarun koja se organizirala u prostorijama crkve na Jarunu. Subotnji dan je prošao u rješavanju kućanskih poslova (mama Jasmina je tu bila i više nego aktivna) a navečer odlazak na kavicu kod Anjine tete Tajane (od tate Tomislava sestra). Nedjeljno prijepodne tata Tomislav proveo je na pregledu kod neurologa u bolnici „Sveti Duh“ zbog silnih glavobolja. Epilog je da tata Tomislav mora na MR mozga. Valjda bu sve ok. Nedjeljno poslijepodne mama Jasmina je provela sa Anjom dok je tata Tomislav bio zauzet radeći sa web dizajnerom brošuru naše udruge koju će te uskoro moći vidjeti i na blogu. Navečer smo malo preko skaypa i msn razgovarali sa našim dragim blogerima i prijateljima a poslije naravno pogledali početak novog showa „Farma“. Što se Anje tiče, ona također nije mirovala već je cijeli vikend vježbala (što sa mamom, što sa privat fizioterapeutom) jer treba nadoknaditi propuštena dva tjedna boravka u bolnici. Što se tiče njezinog zdravstvenog stanja ono je i dalje bez neke veće promjene. Epileptični napadi i dalje su prisutni u istom obliku i broju.
Kao što smo na početku rekli da se nismo baš nešto odmorili za vikend a već nas ovaj tjedan čeka dosta naporan i uzbudljiv tjedan. Tata Tomislav danas je otputovao za Pulu radi obavljanja privatnih poslova a ujedno će iskoristiti taj jednodnevni posjet u Puli kako bi porazgovarao i sa nekim predstavnicima humanitarnih udruga. Naravno tu prije svega mislimo na gospodina Đuricu iz udruge Celijakije Istre te gospodina Teofika predsjednika Humanitarne udruge Pomoć i ljubav. Utorak prije podne rezervirano je za odlazak na komisiju radi odobrenja Anjinog liječenja u Lošinju početkom svibnja mjeseca a poslijepodne odlazak sa Anjom na EEG i pregled kod neuro pedijatrice. Srijeda je veliki dan Naime pridružit ćemo se našem blogeru đusu koji ima motivacijsko predavanje u Centru Dubrava djeci s posebnim potrebama i njihovim roditeljima. Predavanje počinje u 17h a ispred Centra očekujemo i Vaš dolazak kako bi pomogli u mijenjanju negativne percepcije koju dio javnosti ima prema osobama s invaliditetom te poticaju osoba s invaliditetom na konkretno prijateljsko djelovanje u društvu Za kraj tjedna nas očekuje razgovor sa gospođom Dijanom predsjednicom udruge Anđeli kako bi dogovorili zajedničku suradnju između naših dviju Udruga. Naravno uz sve to ne smijemo zanemariti ni Anjine potrebe.
Sve u svemu vrlo dinamično, no mi smo na to navikli i jednostavno taj nam se ritam uvukao pod kožu.
Za kraj svima Vama želimo miran i što manje stresan početak novog radnog tjedna.
Do novog susreta odnosno novog posta, veliki pozdrav wave i veliki cmok kiss od neumornog tria.

P.S. Nešto se u zadnje vrijeme događa sa komentarima, ili ih duplo objavi ili ih uopće ne objavi, također neke blogove ne možemo otvoriti. Mislili smo da je to do nas ali očito i drugi imaju istih problema.Nadamo se da će uredništvo bloga srediti stvar.


Post je objavljen 10.03.2008. u 08:00 sati.