Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igrabezgranica16

Marketing

Teorija zavjere:Izmislili da su ubili Tošu

Ponovljeno vještačenje na Touaregu, u kojem je prošle godine poginuo Toše Proeski, otkrilo je oštećenja na kočionom sustavu, za koja se sumnja da su podmetnuta, piše srpski Kurir. Makedonski MUP zatražio je da se automobil hitno prebaci iz Zagreba u Skopje, kamo je stigao u ponedjeljak. Službeni rezultati njihova vještačenja bit će poznati idućeg tjedna. Kurir tvrdi da su im u makedonskom MUP-u rekli da su angažirali tim njemačkih stručnjak koji će još jedanput provesti detaljno vještačenje Tošina Touarega. Navode Kurira demantirao je Miki Vujić, odvjetnik Tošina vozača.
- Auto je na Strojarskom fakultetu u Skopju i sa sigurnošću mogu tvrditi da još nije dirnut. Stručni tim će ponoviti vještačenje i rastaviti vozilo. Žao mi je što takvo detaljno vještačanje nije obavljeno još u Hrvatskoj jer upravo to je ostavilo prostora za razna nagađanja - izjavio je Vujić, koji će, uz istražnog suca, i osobno nazočiti novom vještačenju Tošina Touarega. U MUP-u kažu kako su za cijeli slučaj doznali iz medija.
- Sve što se radi na autu, radi se po nalogu istražnog suca. Policija je svoj dio odradila, tako da ne znamo ništa o novim vještačenjima - rekao je Krunoslav Borovec, glasnogovornik Ravnateljstva policije. Istražni sudac Stjepan Franić, koji je izašao na mjesto nesreće kad je poginuo Toše, kaže da postoje službeni nalazi prometnog vještaka koji potvrđuju da je kočioni sustav bio ispravan

TOŠE NA PUTU DO N. GRADIŠKE STAO SAMO JEDNOM
Vozač Georgij Georgijevski stao je na benzinskoj crpki nakon ulaska u Hrvatsku kako bi popio kavu. Toše Proeski ostao je spavati na prednjem sjedištu u autu, a u Touaregu ostala je i njegova menadžerica Lj. Petrović.


Post je objavljen 09.03.2008. u 22:02 sati.