Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mm2118

Marketing

..:!:Treba mi netko malo mlađi..:!:

..Ljudi evo opet ja, Monny vam je ostala bez interneta, radi broja 5800, ali detalji oko toga nisu bitni. Tako da ne znam kada će nam Monny ponovo doći na blogosferu, a mnogi kažu da je internet bez nje bolji. Ali ja to neću komentirat, jer ni ja nemam MSN, tako da mi je duša u đenazi (revem od smija).
Subota, prošla je solidno dobra barem meni, no Ivona i Monny su se zabavile, a i neka su, zaslužile su. No, nedjelja je prošla izvrsno. Iako je nama počela doslovno nakon ponoći. Ajme, jest da smo zaredale modrice i otiske zubiju po tjelu od ženskih udaraca, a i jadan Niko nije znao što će, pa nas je samo promatrao...hehhe
i onda na Misu, a ja i Ivona smo stali pored crkve i žalile se što nismo ostale spavati doma, a mogle smo, ali Insy ne zna zaspat kada je netko probudi "Dernek".
I onda smo otpratile našu Ivonu na bus, tj. on je doša nama, jer smo ga zaustavile na kružnom toku. I onda smo malo sa Nikom šetale gradom, i onda otišli do mog voljenog Buraza. Tamo su bili svi, Martina, Dully, Mala Kate, Žeky, Buby i ako sam nekoga preveslala neka mi oprosti. No ja sam većinu provela sa mojom Kayom, koju ovim putem pozdravljam.
Slike dolaze kada mi ih pošalju hehehe ;)
tako da su one u idućem postu...

eto to je to..

"Ti bez komada,
ja tako mlada,
zajedno smo kao đin i limunada"

....

Insy

Post je objavljen 09.03.2008. u 20:34 sati.