Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

CBB - moja verzija izvještaja..

Damn..

Pokušavam pratiti BigBruder "Seleb" (na taj ćemo se izraz kasnije vratiti) i novo čudo "Farma" (navodno je negdje u mojim krajevima i sigurna sam da ću sutra doznati više).

Ubacili su paralelno u isto vrijeme. I šta od nas očekuju? Da biramo??

Anyway, zanima me onaj naziv "Seleb" pošto ne doživljavam niti jednog sudionika kao takvog. No da, mislim da nema te "nemoralne" ponude tj. toliko para da se ponudi Sevi, Gibu i - jebiga ne mogu se sjetiti treće osobe koja bi mogla na ovim našim prostorima nositi naziv "Seleb", a da nije mrtav kao Toše - da uđu unutra.

Znači, imamo dva (kvazi) modna kritičara, jedan mladac, drugi puun silikona. Cigo se u prvoj večeri zasrao do besvjesti i dojadio svojim sranjima ovima unutra, a bome i nama pred ekranima.

Onda imamo (dragi muškići, zatvorite usta i usišite slinu koja vam curi) manekenku. Zgleda ok. Čak se nije previše prosrala tj. šutila je dovoljno da bude i pametna (ne onako kao što je lijepa, ali jebiga..).

Onda komičarka koja ni sama ne zna šta radi unutra. Svaka frizerka ima najlošiju frizuru, postolar podrte cipele, tako i komičar (obično) nije zabavan niti komičan od ve do ve...

Salome - definitivno me oduševljava. Od priče, razmišljanja, ponašanja.. So far - sve pet!

Opaljena oliti za ove novije na blogu - Danijela. Nju još neću komentirati jer moram vidjeti kako će se ponašati tamo unutra.

Onaj navodno-gay novinar. Nekako je bio šutljiv. Baš me zanima jel bu mu Danijela isčupala zub.

Sandi - so far ok.

A Farma?? Jebiga, traje na (mojem) osmom programu...

Update: Sandi ispao frajer jer mu je puko film i odlučio je poslati sve u qu i otići doma. Svaka čast majstore. Dobro zboriš - prestari smo da nam seru po glavi...

Na moje čuđenje, Cigo nije nominiran. No, Salome je definitivno teško podnijela nominaciju. He he - veli Guzda "žena s jajima" - di to ima???


Post je objavljen 09.03.2008. u 20:16 sati.