Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jednarijecjedovoljna

Marketing

sami prosudite...

Ey...odlučila sam napisati post jer stvarno je bilo vrijeme, a i puno se toga dogodilo ovih dana.
Evo još je jedna subota koju sam čekala suuuper prošla.I tako da vam počnem prepričavati, pa evo ovako: u subotu sam se spremala, prala kosu i tako, pa su onda došle cure kod mene Lea i Tea pa smo se spremale, lakirale, pravile frizure i mjenjale se za robu i tako to je super prošlo, ajde došao i onaj trenutak da krenemo u Jet. Dođemo Jet i tamo ono kompanija naši "krasnih" prijateljica koje nas ne bi ni pozdravile, i sjele ja, lea, tea i claudia za drugi stol i počela priča, i tako mi pričamo i smijemo se,i samo odjednom cure sa susjednog stola poznate kao naše prijateljice pokupe se i odu van, kažu da idu na kiosk, ali odma smo znale da idu u Ružu. Ma i neka, nama je bilo još bolje kad se niko ne pravi važan u društvu, i super smo se provele. Vani ispred Jet Seta je u jednom trenutku izbila tuča i svi se okupili i gledali, ovaj tjedan bi se svi samo tukli i ubijali ali i svađali. Evo tako je prošla i jedna zakoon subota a sad suuper nedjelja:
Lea je došla do mene da idemo u crkvu trebale smo se nač sa teom, ali ona ...nemam riječi za nju, ona je otišla sa evom i dijanom.
Došle smo u crkvu a ja i claudija smo odma otišle se ispovjedati da to što brže obavimo, pa smo pričekale leu i enu, ali one moraju biti zadnje....hehe, počela je misa pod kojom smo se stalno smijale.Kad je to završilo izašle smo van , a ena je odma počela psovati pa smo se smijale. Otišle smo do dvorane jer se tamo bilo neko hrvatsko prvenstvo u kickboxingu ( oprostite mi ako sam krivo napisala), od jutra, da to malo gledamo, ali ena bi samo gledala jurinog brata..hehehe. Poslje smo otišle u Jet na piče, a tamo nas je cijelo vrijeme gledao neki čoblek, a mi se samo kesimo i okrečemo glave...baš je maneken...( jel tako cure?). I tako je prošao još jedan super week, a sutra opet dosadna škola, i još povjest koju pita, pa i to moram ponovit, a tak mi se neda.
Moje prijeteljice ( neke) samo bi se svađale, ali nadam se da će se to ovih dana riješiti. (Naravno da ću stati u obranu jedne osobe kad ju njena "najbolja frendica" vrijđa)
Neke su se osobe promjenile ali ne na bolje nego na gore, i još neke osobe dijele mišljenje samnom.
Jedna mi je osoba zabila nož u leđa, ali ne i samo meni. Mislila sam da mi je prijateljica i ja njoj, ali očito su joj bolje osobe koje ju izbjegavaju ( samo ne razumijem kako to ne vidi kad je tako očito)
Idem ja sad, i po stoti put govorim da se ne želim svađati i stvarno se nadam da ćete shvatiti da je ova vaša svađa glupa i ovo izbjegavanje jedni drugih.
Komentirajte jer ču napisati post kad budem imala 50 komova, ali ne odbrojavajte i ne pišite samo jednu riječ, jer to ne brojim.
Budem uredila blog kad mi se bude dalo i kad budem imala vremena...a baš sam ljena ovih dana mi se ništa neda.
Velika pusa od mene i pozz, posebno lei, eni i claudiji.

Post je objavljen 09.03.2008. u 20:08 sati.