Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/divosatirik

Marketing

Sobe pune okusa i mirisa

Probudio se popodne. I ne. Nisam osjetio neočekivanu lakoću postojanja. Već muku i sluz. Jer opet sam visio sa Menadama i satirima. I izgubio svoje naočale.
A noć je počela s filmom. Dobrim, ali meni ne tolko zanimljivim. Artemidi i Perzefoni je bio super, a meni samo OK. No sreo sam zato još jednu nimfu u kinu. Radno rasploženu.
I nakon rasprava Perzefonom i Artemidom došalo je vrijeme za kset jer kakav je to dan žena i groodanje bez Dioniza koji pleše sa svojim božicama i nimfama. Pojavio se tu i Adonis. A DJ mislim da je gay bio to jest jest. Jer je svoje bradavice lizao. I dok se Dioniz vrtio i pogledom probadao pojavila se opet Talija. Nimfa koja voli da zajebava. Sa svojim Satirom. I onda je došlo još jedno pivo da se oko njega svi vrte. Prvo Perzefona i Talija, a onda Dioniz sa Talijom. I plesala je prejebeno. A gledala me ko sijamskog blizanca i dirala me dobro. Sve do jednog gumenog i vlažnih ribica koje su se ispreplele. A ruke ko zmije su letile s mojih po njenom tijelu i onda opet po mojem. Šteta što ne volim da nosim kravatu. Mogla me eto i za to povlačit. Draže mi je samo nekad puštat zmije. Ali ona kao ona voljela je da pleše i s drugim satirima. A ja još sa jednom nimfom.
Perzefona je u međuvremenu našla svog satira za zabavu, a Artemida je veče sa kompom izgubila. A onda je došla Demetra sa sjevernjačkom Menadom, gnomom i veseljakom sa sjevera koji nije za Torcidu navijao.
Nakon guranja do hipi naselja Dioniz je još malo plesao sa satirima. Raspoloženje je bilo gay, ali neki ondje za njega nisu. A kad je došao Posejdon otišao je Dioniz da riga. Zagreb je već počeo da ostavlja takvu impresiju na mladog Bahka da je eto postao pretjerano ekspresivan. Action painting po WC školjki je otišlo sa voyage voyage. A s novim popodnevom opet je ustanovio da kao i prije kad zabrije na krivu osobu, Taliju ili Menadu uvijek izgubi, ali opet nađe svoje naočale. U WC-u koji mu je nekoć dao mnogo radosti, a sada je samo tužna mimoza s Aresom koji ga je jogurtom napojio i juhom koja je sluzava jer jedva čeka večeru za zahvatiti nečiji novi pogled kroz žlicu.
njami

Post je objavljen 09.03.2008. u 17:15 sati.