Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/abm

Marketing

SVIMA

Svima koji su me ikada povrijedili,
Koji su me ranili,
Slomili mom srcu krila
Kada je moralo odletjeti

Svima koji su me odbacili
Kojima nije bilo stalo do mene
Svima kojima je svejedno
Koje nije briga

Svima koji su me zaboravili,
A nekada sam im bila bitna,
Koji su me zamijenili drugima

Svima koji neće odustati
Dok me ne unište
A kraj je možda sve bliži

Njima ja šaljem ovu pjesmu
Njima šaljem sve svoje suze
Sve svoje proplakane noći

Jer sada ću obrisati oči,
Nasmiješit ću se
svima njima u lice,

I kroz svu kišu i oluju,
koju su mi priredili u životu,
Ja ću poslati

Svoje sunce.



I ovim putem se želim zahvaliti svim osobama koje su ranile moju čistu dušu i učinile je prljavom, svima koji su moje srce povrijedili i probili ga do kraja.. Hvala svima koji su od mog osmijeha napravile suze i koji su uspjeli da me bace u najdublju rupu ovog čovječanstva…
Jer… iz to svega sam naučila puno toga i zato im hvala..
Jer su mi otvorili oči i pokazali da ovaj svijet i nije toliko svet i bezgrešan..
Pokazali su mi da je ovaj svijet ohol i škrt…
I zato im hvala…
Hvala im na mojim preplakanim noćima i hvala im što su mi dali razlog da u tihe sate svake noći pozovem dvije osobe koje me upotpunjavaju i daju mi energiju za dalje.. i zato i njima od srca najljepša HVALA.. i želim im reći da ih volim svim svojim čulima i da im se divim.. jer su tako snažne i pune hrabrosti..
Jer bez njih nebi mogla prebroditi sve one muke i svo ono zlo koje su mi počinile pojedine osobe nizom dugih godina.. a vjerujem da se te osobe mogu u potpunosti u ovome prepoznati i neka se postide i skriju u najmanju mišju rupicu..
Jer me više NE zanimaju i uopće se više ne obazirem na njihove gluposti i na njihove prijetnje jer su jako.. jako.. jadne i žalosne.. i znam da će nakon ovih mojih riječi opet krenuti sve iznova.. ali kako kaže moj vitez.. BOLI ME KURAC ZA SVE..
Nakon sveg ovog vremena i niza patnje stekla sam dovoljno iskustva i skupila i previše snage za borbu sa ovim svijetom..
Nema više smisla suze liti nego treba nasmijan biti i svaku prijetnju i svako sranje prihvatit kao izazov.. zato.. upućujem svima.. da se izbore za sebe i da ne odustaju jer se time ološi još više hrane..
iako ima jedna osoba koja mi nikako ne izlazi iz života iako nije ni prisutna u mom okruženju i koju volim više od sveg na ovom svijetu.. ali kad-tad će i ona odlepršati i doći će netko novi koji će me ispuniti najvrjednijim osjećajima ovog planeta jer sam to zaslužila.. a možda me ta osoba već i čeka samo što trebam progledati..

Volim vas sve.. a najviše moje dvije ludače.. Tupka i Glupka..(Bernarda i Morena)..wavecerekthumbupeek


By Ana..njamiparty


Post je objavljen 09.03.2008. u 13:29 sati.