Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojswijet12

Marketing

There's nothing you could say, nothing you could do, there's no other way when it comes to the truth . . .

Hello. Pitate se zašto sam odabrala owakaw naslow. Jednostawno. Riječi imaju smisla. Dobro pustimo sad to. E pa da wam ja ispričam što mi se swe jučer dogodilo.
Bila sam ja kod jedne moje frendice da naprawimo plakat za prirodu. Bila je tamo i moja najbolja frendica Sara. Morale smo nacrtati swe biljke i žiwotinje u moru (ne baš swe, samo one koje smo učili). I normalno, ništa nismo naprawile; samo smo se zezale (starci joj nisu bili doma!!!!)!
Inache, ona ima dwije sestre i brata. Baš ih je puno. Onda je ona otišla u dućan kupiti čips i smoki. Predozirale smo se grickalicama! Bilo je tako cool.
Onda smo počele puštati pjesme na mobu. Normalno, moja frendica je pustila Rihannu. Malo smo je prokomentirale, (ja je ne preferiram otkad se slikala za FHM) one su rekle swe najbolje o njoj, a ja nisam rekla ništa. E kada smo komantirale Avril, onda su počele brijati na negatiwno. "Pa kako ona ima djetinjaste pjesme, kako ona djetinjasto izgleda, kako joj je onaj spot Girlfriend glup .....", i još sličnih komentara. Ja sam samo šutila. To je kao da su mi zabile nož u leđa. Mislim, kada su one komentirale Rihannu, ja sam se suzdržila od negatiwnih komentara, a kada smo počele komentirati Avril, samo čuješ paljbu negatiwnih komentara. Onda mi je stwarno bilo dosta, pa sam rekla "Bolje da je takwa nego da se skida u spotu". Onda se moja frednica prawila glupa. "Pa u kojem spotu se Rihanna skida?" Čowječe, najbolja joj je pjewačica, a ni nezna što se radi u spotowima! "Pa u Umbrelli". Onda nije ništa rekla. Znam da će owo pročitat, ali nije me briga, Rekla sam što mislim. I mislim da to nije u redu. Neću wiše ništa reć.
Nego, mamu sam napokon nagoworila da me pusti za praznike na jahanje. Rekla je da će zwati sljedeći weekend da dogoworimo termin. I također ću ići na tečaj brzog čitanja. Kako je to super stwar! Mama mi kaže da jedna njezina učenica u minuti pročita oko 50 stranica. Newjerojatno! Kada sam to čula, jednostawno sam morala ići na tečaj. Počinjem na praznike. Tri sata swakodnewno, 5 dana (od ponedjeljka do petka), 1600 kn.
I razrednica nam je rekla da ćemo u sredini 4. mjeseca ići na izlet u Labin na neku farmu. Tamo ćemo widjeti mnogo žiwotinja, i moći ćemo jahati magarce. Jupi!!! Jedwa čekam ići.
Ewo, sada sam se ispowijedila, sada slijede crtići!

Happy Tree Friends - Eye Candy


Happy Tree Friends - Hide And Seek


Happy Tree Friends - Milikin' It


Happy Tree Friends - Out Of Sight, Out Of Mime (moj najdraži)




Post je objavljen 09.03.2008. u 12:29 sati.