Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Prvi petak i sretan zavrsetak : )

Dragi moji,
tako sam sretna sto je ova ekvadorsko-kolumbijska i skoro citavo latinoamericka kriza jucer sretno zavrsila na jednom susretu "na najvisoj razini" u Dominikanskoj Republici (Cumbre)! I to bas jucer - na 1. petak u mjesecu! Sigurna sam da Srce Isusovo u svemu tome, ima svoje otkucaje...

Pogotovo obzirom na zavrsne rijeci naseg dragog predsjednika Corree (taj covjek mi se svidio na "prvi pogled!"

"El Presidente Correa agradeció a la comunidad internacional y latinoamericana y a Leonel Fernández, Presidente del pueblo dominicano, por el éxito de la Cumbre, por ayudar a superar un gravísimo problema, Dios bendiga a ese hermano pueblo colombiano, a Ecuador y América Latina."

Ili u prijevodu, otprilike:

"Predsjednik Correa zahvalio je medjunardonoj zajednici i latinoamerickoj, te Leonelu Fernàndezu, Predsjedniku dominikanske drzave, za uspjeh Cumbre-a, za pomoc u nadilazenju tog teskog problema, neka Bog blagoslovi ovaj bratski kolumbijski narod, Ekvador i Latinsku Ameriku."

Predsjednik Correa o jucerasnjem susretu

Sad mozemo mirno dalje - u susret CAM3 - 3. Americkom misijskom kongresu - koji ce se ovdje u Quitu odrzati 12-17. kolovoza 2008!

A i moji dragi prijatelji mogu u miru doputovati sljedece subote, i provesti s nama krasna dva tjedna! Mozda uspijemo otici i na:

Galapagos

Post je objavljen 08.03.2008. u 20:08 sati.