Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alonewedie

Marketing

kako je život divan.........

nemam pojma zašto sam stavila ovaj naslov, ništa mi drugo nije palo na pamet.
danas opet imali brzo čitanje. uđemo mi u razred a ono na svakom stolu stoji po cvijet. cure se oduševile. ah kako su ti naši dečki iz razreda dragi. doduše neki od njih znaju poprilično ići na živce, ali ovo sa cvjećem ih je spasilo.
moj dragi braco je nabavio novi album od korpiklaanija! sinoć sam slušala neke pjesme. prezakon su mi!ah, kako ja volim taj folk metal. uvijek me oraspolože.
ovaj tjedan je bio ubitačan. ujutro škola, pa onda trčanje u dom na ručak, pa onda opet trčanje u školu na to čitanje. i još skoro svaki dan 7 sati. užas. totalno sam krepana. a sljedeći tjedan hrpa testova i ispitivanja. nadam se da ću nekako izdržati.
ovdje je hladno i pada kiša pa sinoć nismo mogle na ribnjak. a i to vrijeme je skroz čudno. prošli tjedan se išlo u kratkim rukavima, a sad zimska jakna i čizme.
sinoć ja obula bojanine marte(veće su mi za nekih 5 brojeva), pa sam se facirala po domu. cure iz razreda se šokirale kad su me vidjele u crnom i martama, naime ja se rijetko oblačim u crno(većina ljudi ostane zaprepaštena kad čuju da slušam metal). al neka, baš me briga.
naša draga razrednica nas je zadužila da na internetu tražimo koje jeftine slastičarnice imaju u budimpešti, da što jeftinije prođemo kad dođemo tamo. ona je totalno otkačena ženska, totalno luda(u pozitivnom smislu).
ovih dana me često pucaju promjene raspoloženja. trenutno me uhvatila neka depra. samo slušam lake of tears. lik ima tako dobar glas, baš mi zvuče nekako depresivno. predobro. tu sa starne sam stavila lyricse jedne njihove pjesme koja je(barem meni) zakon.
to bi bilo sve od mene. do idućeg posta pozz


Post je objavljen 08.03.2008. u 20:00 sati.