Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mettallkaa

Marketing

VRIJEME MIJENJA RASPOLOŽENJE!

Vrijeme mijenja raspoloženje. Da, mislim da imam pravo.
Ovih dana stalno pada kiša. Dani su tmurni, a bome i mi. Barem ja. Mrzim kišu. Kada pada kiša, pada i moje raspoloženje. U školi budem sva nikakva, neda mi se ništa raditi, neda mi se razmišljati, pisati, pomagati, slušati i neznam šta još. Al, uglavnom uvijek budem takva kad vladaju ovakvi dani. Jedino šta mi se radi je izležavanje pred tv-om, spavanje i naravno slušanje glazbe. A kada dođe proljeće...., ajme obožavam proljeće. Onda budem sretna, ma budem presretna...
A čak mi se niti onda ne uči..a ko će učit po tak lijepom danu...
Ljeto. A pa kad dođe ljeto onda se ne uči. To je super. Ljeto je ipak najbolje godišnje doba, ne samo meni nego i drugima. Jesen. Uf, jesen ne volim..jer prevladavaju ovakvi dani i raspoloženja, a i počima škola. Zima. Volim je zbog Božića i snijega.
Ma ipak je svako godišnje doba ok po nečemu.
A šta da još pišem. Ah pa da. Danas je subota. Super napokon vikend. Al opet preko vikenda uči, piši...i tak dalje joj da i čisti.
Samo se nadam da će idući tjedan biti lijepo vrijeme i da ću ja biti dobre volje, i da će dobre volje biti i tomgrl1. Pročitajte njen post....imate gore u linkovima.
Eto to bi bilo to.
Želim vam da budete uvijek dobre volje bez obzira na vrijeme. Veliki pozdrav od MEttaLLkee.
POZZ.mah

Post je objavljen 08.03.2008. u 13:59 sati.