Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/elvis2006

Marketing

No one like you...

-Prošli smo na lidranu. pjeva Odnosno, Saška je prosla. Valerija i ja samo smo bile podrška. Nadam se da se ispalatilo! Idemo u Dubrovnik, nadamo se! Valjda će nam profesori to omogućiti! Oooo,da! Bilo je fora na lidranu! Bili smo u bivšoj kemijskoj, dakle prirodoslovna šk. Vladimira Preloga. U komisiji je bilo Pajo Kanižaj, Sanja Pilić i još jedna profesorica iz te šk. Saška nam je prošla, dobila pohvalicu, a nas prof. eng. M. Kirin, zahvalicu. =) Nadam se da će saša i dalje ovako dobro, ako ne i bolje pisati i da će imati blistavu budućnost.
-Gabi mi dolazi u sljedeću subotu! jedva cekam. nisam ju stvarno vidjela već jaaako dugo! Nadam se da ćemo se nać sa dečkima iz Soloboštine, koje puno pozdravljam. (Frankie, Jakša, Zmija, Beba). Bit će kod mene cijeli tjedan, ne mogu vjerovati. Moram pitat rasku da li moze ic par dana samnom u skolu, dajoj doma ne bude boring. E, da! =) Da bar pristane. A jooooj!
-dobila sam od svog najboljeg profesora Kirina knjigu Banana Split, autorica je ona moja profa iz infe, koju često spominjem! =) Počela sam ju citati, danas cu i zavrsiti. zanimljiva je. Nije bas da sam citala koju slicnu. =)
-Ljubav. Ljubav je smisao zivota, priča mi čovjek za šankom dok cigaru mota. E, da! Vaša Josipa ima novu ljubav. Za sada ću vam samo reći da mi je jako lijepo s njim i da se viđamo svaki dan i da sam napokon opet sretna. Stanje sa školom i ocjenama se polako, ali sigurno popravlja i napokon sve dolazi na svoje mjesto. da, tako je! S vremenom ćete doznati i još koji detalj o mojoj novoj sreći. kiss
-Curke moje...želim vam svima sretan dan žena!
-sad vas sve pozdravljam, jer moram ići ručat, pa učit. danas se ne ide vanka, fakat treba knjigu u ruke i bubaj! Čujemo se uskoro...! wave



Post je objavljen 08.03.2008. u 12:44 sati.