Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rocklife4ever

Marketing

Whitesnake

Ne postoji niti jedan ljubitelj rock i metal muzike, koji u svom životu nije zapeo za fantastični glas čovjeka po imenu David Coverdale. U bilo kojem rock mjestu da sjedite u bilo kojem dijelu ove naše planete, nema šanse a da bar jednom u 24 sata ne čujete ovaj markantni vokal, koji je svojevremeno čak krasio i bend Deep Purple. Mnogi ljubitelji tog benda nisu ni slutili što je Coverdale bez Blackmore-a i kompanije bio kadar učiniti, samo da bi ih on iznenadio sa bendom Whitesnake, koji u međuvremenu ima skoro isti broj besmrtnih hitova kao Deep Purple.
Malo tko se može naći da bar jednom nije čuo pjesme kao "Here I Go Again", "Still Of The Night", "Fool For Your Loving" ili "Is This Love" i upravo te pjesme su od grupe Whitesnake, u kojoj je nekada svirao i Steve Vai, napravile besmrtnu legendu.
Sam Coverdale je i mimo ovog benda imao uspješnu solo karijeru i jako mnogo današnjih heavy metal pjevača ga smatra svojim idolom.
Da on, kao i novi Whitesnake bend i dalje mogu da zasjene sve svoje mlađe nasljednike, to dokazuje live DVD po imenu "Live In The Still Of The Night" koji je snimljen u Londonu u dvorani Hammersmith.
WHITESNAKE ROCKS!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 08.03.2008. u 11:42 sati.