Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

DANIJEL ALIBABIĆ DOBIO ŠUT KARTU

Nakon raskida sa Slavicom Ćukteraš, Alibabić slabo prodaje pjesme, ima problema sa policijom a dobio je i otkaz na televiziji „PinkM“ gdje je radio kao voditelj
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost
Danijel Alibabić definitivno više ne radi na ružičastoj televiziji, bila je vijest koja je odjeknula Podgoricom. Kako smo saznali, Alibabić od prošle nedjelje više nije voditelj muzičke emisije „Glamur pop“, a novi voditelji su već izabrani.
Razlog za „šut kartu“ je najvjerovatnije što je Danijel u posljednje vrijeme prihvatio više obaveza nego što je mogao da ispuni. Pošto su čelni ljudi „PinkM“ televizije zahtjevali od njega da se potpuno posvjeti novinarskom poslu. Pored muzičke emisije, trebao je da preuzme i voditeljski dio posla u interaktivnom jutarnjem programu „Balkan net“ i najpopularnijoj kratkoj formi „City“, a to je, očito, bilo previše za njega. Kada su vidjeli da Alibabić ne može da uskladi sve obaveze, odlučili da im je ipak neophodan neko ko bi mogao da se „full time“ posveti tom poslu i pozdravili se sa prošlogodišnjim stanarom kuće „VIP Velikog brata“. Osvajaču ovogodišnjeg „Montefona“ za najboljeg tekstopisca i kompozitora u Crnoj Gori, nakon raskida sa Slavicom Ćukteraš, baš kao da je sve krenulo nizbrdo. Šuška se da slabo piše i prodaje pjesme, a prije samo nekoliko dana imao je „okršaj“ sa saobraćajnom policijom, a zatim je dobio i otkaz na televiziji. Međutim, on ne skida osmijeh s lica, a priča se da je razlog tome što je već dobio ponudu sa druge televizije.
Kako smo saznali, Danijel bi trebao da radi licencni reality show program u kojem će imati prostora da se dokaže i kao voditelj i kao pjevač.
Ako se uzme u obzir da je još uvijek zaštitno lice nekoliko kompanija i da ima angažman na „Drugačijoj radio stanici“, očigledno za Danijela još uvijek nema zime, jer i ako ne bude ništa od televizijskog angažmana, imaće dovoljno „za džeparac“
Kad je saznao da mu se sprema otkaz na ružičastoj televiziji, Alibabić je brže bolje našao „vezu“ na konkurentskoj stanici. Naime, Danijela sve češće viđaju u društvu voditeljke „Atlas“ televizije, Milice Marković. Njih dvoje provode dosta vremena zajedno, a reklo bi se i da se trude da to vreme bude „kvalitetno“.
Da li je to Danijela krenulo bar na ljubavnom planu ili je u pitanju „kolegijalno zbližavanje“, ostaje da sačekamo i vidimo.


Post je objavljen 07.03.2008. u 21:36 sati.