Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Još nije gotovo......plus update "gotovo je!!!!"

A šta ste zapeli za jaja!!!!???? Nisam farbala jaja! A trebala samzijev! Nisam radila ni aranžmane od umjetnog cvijeća. A trebala sam. Nisam, jer dok nama prodaje nema ni inspiracije. Kreativnost nulaheadbang. Onda imam dvije lijeve rukenononono. A dešnjak sambang.
Radila sam nešto drugo. I to sam završila. Sad mi treba još mala pomoć Lava pa ćete moći vidjeti šta. Još malo strpljenja. Jer Lav je ....lavkiss.

Doduše, kakvo je vrijeme čudno je da se išta radi.

Jučer je bilo ovako.....

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

....a danas je ovako....

Photobucket

Odvratno, jel da?

UPDATE

Evo šta sam radila:

Image and video hosting by TinyPic

A sad slijedi priča o mojim zavjesamarofl
Dakle, zavjese meni uopće ne trebaju. Tj. nisu mi trebale. A sve je počelo sa sobama. Kad smo se preselili u kuću nisam ih imala. I bilo bi tako ostalo da me svekrva nije stalno pitala kad ću ih staviti jer da nju susjede pitaju da li smo se mi vratili, jesmo li uselili, kad ćemo i sve to jer.......nema zavjesa na prvom katu. I dosadilo to meni pa sam kupila zavjese i stavila. Pa su susjedi bili sretni (jer to znači da se nismo u familiji posvađali, u dobrim smo odnosima jer živimo u istoj kući) a svekrva mirna. Ja sam dobila dodatni posao, ali to nije bitno jel?

I prošlo je desetak godina........na mojoj kuhinji nije bilo zavjese. Jer gleda na drugu stranu, ne na glavnu cestu. I baš mi je bilo lijepo. Doduše, prozor moram prati svakih desetak dana (zbog smokin pssst!nut).
I sve bi to bilo dobro da na kraju naše male ulice nije sagrađena crkva (baš na tu stranu na koju gleda moj prozor) i da ljudi ne idu stalno u crkvu (vjerujte mi - svaki dan!) i da se nisu doselili susjedi. Čiji prozor gleda na moj. Pa smo se gledali......i po danu i po noći.....
E, to me već smeta! Volim intimu. Ne volim da me stalno gledaju, ko u Big brother kućino Prije dvije godine sam kupila zavjesu pa je stajala jer nisam znala kako bi.....jer onako kako sam ju ja zamislila ne može, jer sam čekala da nađem nekog dovoljno nahvaljenog da mi sašije, jer su mi panelli vodilice i šivanje skupi jer...... I sad mi je puknuo film! Uzela sam zavjesu, premjerila...i......."sjedila sam za mašinom, šila sampjeva" (ovo je stalno pjevala moja kolegica iz bivše firme).
I sašila.
I konačno danas kupila karnišu i nagovorila Lava da ju stavi.
Opet sam dobila posao. Umjesto samo prozora, sad ću prati i zavjesu i prozorbang. Ali me Big brother neće vidjeti kad njami, kad party, kadblabla, kadkiss!!!!!!!

Post je objavljen 07.03.2008. u 17:35 sati.