Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/olsen2

Marketing

Blizanke Olsen u Playboyu?

Prva ponuda Hugha Hefnera da se slikaju za Playboy, blizankama je stigla na njihov 18. rođendan, no Mary-Kate i Ashley tada su ga odbile. Hefnera to nije obeshrabrilo, već je pričekao da malo odrastu te im je ponovo izložio svoju ponudu. Uspješni poduzetnik nada se da će poznate sestre ipak prihvatiti njegov novi poziv za poziranje za specijalno lipanjsko izdanje Playboya.
Image Hosted by ImageShack.us

'Hugh je uvjeren da su blizanke san svakog muškarca, ali možda neće biti tako lako pridobiti ih za poziranje za Playboy. Ovih dana zanima ih samo visoka moda te žele osvanuti na naslovnici Voguea', otkrio je neimenovani izvor, a prenio AskMen.com.
Blizanke Olsen, koje će u lipnju proslaviti 22. rođendan, nisu jedine zvijezde koje 81-godišnji Hefner želi vidjeti u svom magazinu.
Nedavno je predložio glumici Lindsay Lohan da za Playboy pozira naga, kao Marilyn Monroe, a još je više postao zainteresiran za nju nakon što je otkrila svoje atribute u magazinu New York, upravo u čast Marilynke.
Hefner, naime, smatra Lindsay savršenom za oživljavanje kontroverzne golišave scene s filmskom ikonom Marilyn Monroe iz nikada dovršenog filma 'Something's Got to Give'.





Post je objavljen 07.03.2008. u 13:32 sati.