Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stroke

Marketing

Djeca smeća

Jutros sam se probudio i shvatio kako sam prestar za samoubojstvo. Priznajem, nekada sam imao takve primisli, ali obeshrabrio me onaj lik iz Alan Forda koji je imao na stotine pokušaja i nikada nije uspio. Eh, da mi se vratiti dvadesetak godina unatrag pa opet iznova pokušati. Lako je ovim današnjim klincima koji žive u vrijeme u kojem državom vladaju najgore krvopije, a ta ista djeca u krevet odlaze nakon gledanja "Istrage" sa čudnovatim osmijehom na licu.

Donnie Darko. Patrik Swayze. Kažu dobro obaviješteni novinarski izvori širom svijeta, istog onog svijeta koji je otišao u kurac još onog dana kada je Papa Ivan Pavao II umirao, a izvjestitelji CNN-a, NBC-a i ostalih relevantnih TV kuća skakaše jedni preko drugih da bi bili prvi koji će izvjestiti o njegovoj smrti; da, kažu oni kako će Patrik odapeti za pet, a možda i za četiri ipo tjedna od raka gušterače, ako se ne varam. I kažu ti isti novinari za Patrika da je poznat po seriji "Sjever i Jug", te po filmovima "Prljavi ples" i "Duh", a nitko, baš nitko se nije sjetio njegove životne uloge u filmu "Donnie Darko". E, pa ja se sjećam i pišem o tome upravo sada. Dakle, ako me uskoro neko uvjetovano prokletstvo natjera da dignem ruku na sebe barem ću otići dva metra ispod zemlje svjestan koja je najbolja uloga Patrika Swayzea u životu.

A što se tiče samog vala tinejdžerskih samoubojstava, mislim da se nitko od nas ne bi trebao miješati u nešto što ne možemo promijeniti, pa čak niti svjetska udruga pedofila sa svojim bizarnim sloganom "na djeci treba više raditi". Zlo je zavladalo svijetom...zlo, zlO, zLO, ZLO! Ahhhhh, brrrrrrrr! Mama, mama gdje si?
I zato vas molim, preklinjem vas, ne govorite mi da sam izopačen. Ja sam samo bloger performer - čovjek koji osjeća novi dah proljeća.




Post je objavljen 06.03.2008. u 23:56 sati.