Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/katey91

Marketing

S@Mo ŽiViMo Iz D@N@ u D@N

Hej... evo mene nakon nekog vremena... u zadnje vrijeme ne stignem niti na komp koliko posla imam... ali mislim da je red da napišem nešto.
Puno toga se dogodilo u zadnje vrijeme.
Jučer je cijeli razred bio na sprovodu, jer je tata od jednog našeg učenika umro. Bilo je tako tužno. Svaki sprovod je tužan. Iako nismo znali tog čovjeka, bio je sigurno dobar otac, muž i prijatelj...
Za sobom je ostavio troje djece i ženu... nažalost, tu se više ništa ne može dogoditi. Strašno je kada netko ostane bez roditelja i to pogotovo kada je jako vezan uz njega. Mislim da bi se svakome svijet srušio.
Zamislite kako bi vama bilo da vam se dogodi...? Gubitak oca ili majke je odvratan. Kako se pomiriti sa činjenicom da više nikada nećete vidjeti majku ili oca? Ne znam kako bi ja to preživjela. Ne mogu bez njih...
Sve u svemu, ispratili smo ga i sada počiva u miru.
Što se nekih tiče... ajme kako se znaju preseravati. Umjesto da izraze sućut i imaju barem malo poštovanja oni se smiju i rade cirkus. I to su nam budući naraštaji?
Pa da se ubiješ... ne mogu vjerovati kako u današnje vrijeme ljudi uopće nemaju srama. Ništa ih nije stid. Rade kako njima paše, a da pritom uopće ne razmišljaju... ma strahota.
No, ima onih kad zinu lažu... lol... poznam takvih sto, ako ne i više...
A kako se samo vole svađati i misliti da su pokupile svu pamet svijeta?
Tjoj... to je sve pokvareno i samo na svoju korist gleda...
Otišao je ovaj svijet k vragu. Nema nigdje normalno čovjeka, čast izuzecima...
Eto to bi bilo to od mene za ovaj puta...
Pussa
By K@tey

Post je objavljen 06.03.2008. u 21:34 sati.