Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/funksters

Marketing

Reality Vs Razum

14 natjecatelja je od danas u izolaciji u hotelu Internacional. Vjerujem da su vam poznati svi koji ulaze no ja ih jos necu nabrajati da ne bi bio zajeb kako bi se u nekim dijelovima nase zemlje reklo.

Do subote jos imaju prilike gledati tv, koristiti wc i tus kabine, sobarice, recepciju , dizala, hranu i piće dobivati posluženo, no to je jos kratkog vijeka a mi smo tu da sudimo kako ce oni to živjeti bez ičega, odnosno kako je to kada se moras potruditi da bi zadovoljio neke tako ponekad s neba pale ljudske potrebe.

Ponekad se pitam gdje mi je razum otišao kada dolazi do toga da gledam kako netko muze kravu no sjetim se J.B. Shawa i njegove ''Čovjek koji sluša razum izgubljen je: razum sputava sve one čiji duh nije dovoljno snažan da mu se odupre.'' Istina je da tu nema neke prevelike duhovnosti no fuck it kako se netko snalazi u nekoj njemu nepoznatoj situaciji zanimljivo je gledati. Volio bih kada bi na kraju života mogao dobiti neki reality o svom pa da pogledam na brzinu i ubrzam one dijelove koji mi se ne sviđaju (prilika koja se ''celebrityma'' nece pružiti u trenutcima kada im baš ne bude ugodno) a bacim drkicu na one koje mi se svidaju. No, onda bi se život sveo na jednu DVD kopiju što u biti i je, samo što neki koriste originale a većina kopije, kada je kopija vec tako jeftina i lako dostupna jelte. Pa se onda nade tu neki Svevisnji pa te kazni ako imas lose kopije ili originale koje si prikazivao bez dopuštenja Udruga za autorska prava. I tako odoh ja malo dalje u svojim baljezganjima pa se nadam da ce ta Farma poceti prije mojih razgovora sa Bogom a to ce očito biti u subotu što bi reklo; ruku na srce, Farma će me spasiti od razgovora koje ću probati odgoditi što je više moguće.

Post je objavljen 06.03.2008. u 21:09 sati.