Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubomorko

Marketing

Dreams come true

Negdje u unutrašnjosti moje glave velikim je slovima zapisan san. Nije velik niti je potrebno uložiti puno napora da postane stvarnost. Nadohvat ruke mi je. Malo vremena, malo truda i bit će moj.

Bitno je ne odustati, ne odreći se onoga što ti je na dlanu. Bilo je prepreka i bit će ih još, ali nisu me uplašile. Nisam odustala, nego sam puno toga naučila iz njih. Napravila sam dosta grešaka, ali, kako kažu, iz grešaka se uči. Svojih, tuđih…nije bitno. Ponosno sam dignula glavu i krenula dalje.

Isplate se svi padovi, prolivene suze, neprospavane noći, kada na posljetku san postane stvarnost. Kada znaš koliko si truda u njega uložio i koliki si put prešao da ostvariš ono što želiš. Ja najviše od svega volim upravo taj put - uspone, padove, poraze, pobjede…i sve što on sa sobom nosi.

Čak i kad mi je teško, kad se cijeli svijet uroti protiv mene i suza u oku zablista, osmijeh na licu mi ne iščezne, a optimističan pogled ne odlazi. Život bez osmijeha jednostavno nema smisla. Kada dođu tmurni dani i izbrišu sjaj u mome oku, on bude manji, ali je tu, u sjeni, prikriva se iščekujući dane kada će se moći pokazati u svoj svojoj ljepoti.


kiss šminkeru cerek

Post je objavljen 05.03.2008. u 21:23 sati.