Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duosisters

Marketing

Razmažena Rihanna izbačena s obiteljskog vjenčanja

SLAVA zna udariti u glavu. Nekima manje, nekima više. Pjevačici hita "Umbrella", Rihanni, obila se o glavu - zbog razmaženih ispada izbačena je s obiteljskog vjenčanja.

Kako prenosi MediaTakeOut.com, koji donosi i fotografije na kojima je vidljiva Rihannina provokativna haljina u kojoj se pojavila na vjenčanju svog rođaka Nigela, ljepotica s Barbadosa je "zamoljena" da ranije ode kući, jer je svojom pojavom i ponašanjem šokirala obitelj i uzvanike.

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

"Šokirala me haljina koju je Rihanna imala na sebi. Kad god bi se pomaknula, izgledalo je kako će joj ispasti grudi", riječi su jednog od uzvanika na vjenčanju, koji dodaje kako "mlada dolazi iz izrazito konzervativne kršćanske obitelji te je Rihanna trebala misliti na to prije nego je obukla tu skandaloznu haljinu".

No, to nije sve. Kako i priliči jednoj razmaženoj zvijezdi, Rihanna je odbila jesti hranu koja je gostima servirana na stol. "Donijela je svoju vlastitu hranu i nije ni takla išta drugo.. Naša hrana valjda nije bila dovoljno dobra za zvijezdu poput nje", rekao je jedan od gostiju.

Vrhunac večeri je bio trenutak kad je obitelji mladenke "prekipjelo" jer je Rihanna odvlačila pozornost s mladog para, a to je bio "njihov dan". "Zamolili smo je da ode. Shvatila je i složila se s tim", rekao je jedan obiteljski prijatelj. No, Rihanna se prilikom odlaska s vjenčanja posvađala s ujnom i majkom. "Iako su se maknule sa strane, moglo se čuti kako Rihanna viče na majku. Njena majka je jako odmjerena osoba, pa je samo stajala u tišini i čekala da se Rihanna smiri.. Da je moja kćer, netko bi trebao pozvati policiju", rekao je jedan od uzvanika.



Post je objavljen 05.03.2008. u 19:13 sati.