Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justmeandmymind

Marketing

Živi po svom

Dođe danas braco po mene na stanicu i iz čista mira kaže da mi je kupil novi mobitel. I ja sad sva happy čekam da se sve to instalira da si šaljem muziku na gospodina S.E. pa evo pišem postek. Inače, Lavica ima blogek! Al meni nekaj s hiperlinkićima ne valja pa zato evo adresa samo ovak napisana jbgopetja.blog.hr . Relativno depresivan dan. Prehladih se i to je koma. Prošli tjedan sam zafrkavala buraza da kak se mogo prehladiti, a sad je lijepo mene zarazil. Baš krasno!
Inače, polako ostajem sama. Skoro svi moji best frendovi su u vezama ili će to uskoro biti. Nabijaju komplekse...da da... Ma šalim se! Znam da se bumo udaljili ili već jesmo, ali zakon je osjećaj kad znaš da su sretni, u nekoj sedmoj galaksiji gdje se nekadašnji problemi i obveze gube u drugi plan. Znam da ćemo uvijek biti jedni za druge na raspolaganju u svako doba dana i noći. Prijatelji zauvijek. Ovo već pomalo zvuči ko da neko umire, vjerujte mi, nije mi bila namjera. Vjerojatno prevelika doza C-vitamina.
Image Hosted by ImageShack.us

Skužila sam (neovisno o prethodnim rečenicama, časna riječ) da se nije pametno vezati uz bilo koga/ bilo što. Možda zvuči egoistično ili kaj-ja-znam-kak ali sami smo, prisiljeni kad-tad sami upoznati svijet i naučiti živjeti. Obitelj i najbolji prijatelji su uvijek tu da nas podignu kad posustanemo ili zakoračimo prema rupi bez dna, da nas povuku kako ne bi skrenuli na krivu cestu (č.odluku), da nas vole i da mi imamo koga voljeti bez grižnje savijesti, osjećaja manje vrijednosti ili bilo kakve druge vrste negativnosti. Imamo jedni druge da bi životu dali smisao, ali smisao vlastita životna cilja određujemo sami. Želim reći da moramo naučiti živjeti s raznolikom paletom ljudi, ali jednako tako, važno je naučiti živjeti sam sa sobom, shvatiti svoje postupke, razloge i posljedice, vjerovati samom sebi, pouzdati se u osobu kojom si postao, odlučiti zašto i u kojem smijeru se želiš mijenjati...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Naporno je programiranje samoga sebe. Kobna greška (greška u djelovanju gdje život ne funkcionira kak bi trebao) je kad se počneš povoditi za drugim makar osjećaš da ne uživaš u onome što činiš. Logička greška (greška koja se uz upozorenje i tuđu ili vlasitu opasku može riješiti) se javlja kad zaboraviš da će doći jutro koje će izbrisati bezbrižan osjećaj ušlagiranosti i bezgraničja, kad svjesno prestaneš koristiti mozak, logiku, znanje i mudrost. S vremenom ćete naučiti funkcije i procedure te razno razne petlje koje će vas na jednostavniji i olakšan (sada možda naoko nemoguć) način voditi kroz školu programiranja i gradnje vlastite osobnosti.
Da, pisali danas informatiku pa me još malčice drži euforija prouzročena neočekivanom težinom ispita. Škola je inače nešto lošije jer apsolutno niš ne učim. Upravo mi se instaliralo sve ono. Weeee! Dakle to bi bilo to. Imam osjećaj da će se tata uskoro nanjutiti na mene (čim ga prestane boljeti zub), tak da ne znam kad će slijedeći post.
pusek


Post je objavljen 05.03.2008. u 17:47 sati.