Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisvazno

Marketing

Da ne kažete da ništa ne pišem...

Odmah na početku ovog posta da se ispričam što nisam nikom komentirala i što ovaj post nisam ranije napisala, ali neš mi komp šteka, kad god bih htjela objavit post pojavio bi se neki natpis kao da nije moguće to objavit.Ma poludjela sam!Ali evo, napokon je sve uredu...
U školi sve super, za sad.Još nema nikakvih jedinica, iako bi uskoro moglo biti...Ali dobro, neću se uopće zamarati time...
Ekipa u razredu je super!Al ono stvarno super!Prošle godine smo se svi svađali, nitko se nije niskim slagao, a ove godine je sve odlično.Možda zato što nam je ovo zadnja godina i želimo ju što bolje iskoristiti.Ok, cure se međusobno super slažu, ali jednu curu ne možemo nikako prihvatiti, ali to si je sama kriva jer sve ono što se događalo prošle godine bila je na neki način njena krivnja.Pa se zato ona odjednom super slaže s dečkima, koji su ju prošlo polugodište o******i!
Idemo u Zagreb početkom šestog mjeseca.Idu šestaši, a kako njih nema dovoljno pitali su nas hoćemo ići s njima.Mislim, ide samo nas 10 iz razreda i to sve cure, ali ćemo se svejedno odlično provesti.Ja nisam još 100% sigurna idem li jer taj vikend kad se ide ja idem za Austriju, pa mi je stara rekla da biram, ili Zagreb ili Austrija.Ali iću ću ja i u Zagreb i u Austriju.
Kakav bi to post bio da nema nimalo sporta?
Moram početi s Duduom...Iako se to dogodilo prije skoro dva tjedna ja to moram napisati
Branič Birminghama Martin Taylor je u trećoj minuti susreta Eduardu slomio nogu. Fabregas je gotovo zaplakao, a Sky Sports odbio prikazati snimku prekršaja.Svi već znate što se dogodilo prije dva tjedna ....U utakmici s Birminghamom ozlijeđen je Eduardo da Silva!!!!!!Iako se prvo mislilo da se prijelom dogodio na dva mjesta, pukla je samo vanjska kost...Mislilo se da mu je i karijera u pitanju, ali najnovije informacije kažu da će s terene izbivati devet mjeseci.
Ja sam još u šoku, ne mogu vjerovati da se tako nešto moglo dogoditi.Ne želim komentirati jeli start bio namjeran ili nije, jer to nije važno.Sada je najvažnije da se Eduardo oporavi, a što će biti sa Taylorom me ne zanima, jer nema prave kazne za to što je napravio.
Grozno je kad se tako nešto dogodi bilo kome, a pogotovo Eduardu, koji je samo htio uživati u nogometu.
Svi žale što Eduardo neće moći igrati na EURU, ali trenutno treba samo moliti Boga da se što prije oporavi i vrati nogometu, a kad se to dogodi, Euardo će svima pokazati, da ako stvarno nešto želite to ćete i ostvariti.
Želim Eduardu što brži oporavak i povratak na travnja, ma koliko on trajao, jer najvažnije je da se vratiš i svima pokažeš kako se zabijaju golovi...
Milan je ispao iz daljnjeg natjecanja Lige prvaka, na domaćem terenu ga je pobjedio Arsenal.Iako sam navijala da Milan, drago mi je što je Arsenal pobjedio, jer su rekli da žele osvojiti Ligu prvaka za Dudua.Dalje su još prošli Barcelona, Manchester United i Fenerbahçe.

Znam da je post malo duži, ali nažalost kraće nisam mogla...sorry...
Pozdravljam Antoniju(čestitam na prolasku dalje na natjecanju), Doru, Romanu, Anu i sve koji su mi komali...Pozzz


Post je objavljen 05.03.2008. u 08:45 sati.