Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mucikaihrcak

Marketing

35.post

vrijeme je da se i ja vama javim,malo u vezi svog života...
neku noć,bila sam malo tužna (neznam zbog čega,al ajd) i bila sam pod šusom višanja s rakijompartyparty,i nešto je mene navelo na razmišljanje...a sad bi trebala pohvalit jednu osobu..thanks PEPA..
ovo sad što čete čitat će vas šokirat..sigurno...zato je boplje da sjednete prije neg što počnete čitat

navela me na razmišljanje (otežan proces uzrokovan nedostatkom mozga)eekeek..i ja sam cjelu noć razmišljala i došla do jednog zaključka..sad su debosi nadrapali..od 9. mjeseca sebi postavljam pitanje dali da ostanem u rukometu,ili da odem trenirat nogomet..
to je bila za sad najteža odluka i najdulje mi je trebalo da ju donesem (6 mjeseci)..
nakon skoro 5 godina rukometa.. o da..izvinjavam se unapred svima iz RŠD-a što su me morali trpit svo ovo vrijeme..i vjerojatno će cure napravit feštu na krajucrycry..
najvjerojatnije ću poslje ove sezone otići trenirat nogomet..ovak više ne mogu..moji rukometni dani su davno prošli..sad je glavna Vanessa..nema šta, brani ko isus neki..i mislim da postajem višak u našem klubu a ima i još potencijalnih golamana...i znam da ćete se snaći vi i bez mene,još bolje neg sa mnom..jedino što vam nebu na pripremama ko imao pjevat karaoke -al' i to vam ide u prilog..
još čete me morat trpit koji mjesec,ak nebum po običaju cjelo vrjeme ozljeđena...al onda ćete me se rješit..mislila sam ja to i ranije,al morala sam si posložit neke stvari,i mislim sad da je ovo dobra odluka,jer je vrjeme da probam nešto novo..rukomet mi je već i pomalo posto dosadan..a što se tiče ekipe,društva,to se neću morat brinut..thumbuprolleyes..
evo sad već vidim Tonku kak ovo čita i hvata se za glavu,al nema veze...
ovi moji su me uspijeli više puta odgovorit od nogometa, al ovo je sad konačna odluka..mislila sam možda trenirat oboje,al u našu dragu farmaceutsku kemiju,hehe,to je nemoguće..a i mama mi neda..

nk mladost zdralovi
hehe,vid moju buduću ekipu

znk mladost
evo,i sad već vidim kak Copa i Nina misle mene objesit (a možd i Pepu,hehe)al sorry...


ajde uživajte
pozzzdrafff!!




Post je objavljen 04.03.2008. u 19:09 sati.