Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

4 utakmice 4 pobjede

Dugo nismo ništa pisali i krajnje je vrijeme za novi post.

Novosti ima puna kapa, a ja standardno lijen i nezainteresiran, dobro, ajd, ne baš nezainteresiran,ali da sam lijen-jesam!

Ja sam Mario Knežević-Bobika, ja sam lijen!

Nakon velike pobjede nad Orahovicom, košarkaši Mladosti su u međuvremenu odigrali čak 4 utakmice. Dvije redovne i dvije zaostale. I upisali 4 pobjede. 4 važne pobjede koje nas i dalje drže u borbi za prvo mjesto na kraju ove sezone.



KK "Mladost" Čačinci-KK "A.Harambašić" Donji Miholjac 77:72


Prvo smo u zaostaloj utakmici iz prvog dijela prvenstva dočekali stare znance i prijatelje iz Donjeg Miholjca, KK A.Harambašić i u tvrdoj i napetoj utakmici pobijedili 77:72. Jebena utakmica, cijelo vrijeme +2 ili +3 za nas i kad se krenemo odlijepljivat na veću razliku oni nak onako ladno uvale koju tricu i etto nam ih opet za vratom. No,presudila je naša nešto duže klupa i u samoj završnici smo ih uspjeli ipak pobijediti. Zasluženo.Evo nekoliko detalja s utakmice:



KK "Mladost" Čačinci-KK "Rekord Tim" Oriovac 129:76

KK "Rekord Tim" Oriovac-KK "Mladost" Čačinci 87:98


Nakon Mioljca, uslijedile su nam dvije utakmice protiv Rekord Tima iz Oriovca. Jedna redovna (kod nas) i jedna zaostala (kod njih). Hvala Bogu,dobili smo obje. Lakše nego prijašnjih godina jer je Rekord Tim totalno pomladio momčad. I moram priznati da su mi se jako svidjeli. Igraju brzo i atraktivno i kad steknu malo iskustva i kilograma,bit će tvrd orah svima.
U domaćoj utakmici smo ih potpuno razbili što svjedoči i rezultat od 53 koša razlike tako da su veliki dio utakmice igrali i naše mlade nade A.Jukić, Jerbić, Lazar i Jambrešić. Mladost Mladosti!!! I pokazali su nekoliko zaista lijepih i atrkativnih poteza i na njh će se uskoro itekako moći računati.



Moram spomenuti da je u prvom poluvremenu te utakmica naše pojačanje iz Slavonskog Broda Marin Jozić odigrao svoju najbolju utakmicu otkako je član Mladosti zabivši 29 poena od čega 2 trice!!!Marin igra na poziciji centra! Svaka čast Marinu i svaka čast dvojici momaka iz Slavonskog Broda koji sa Jozićem dolaze na svaku utakmicu Mladosti. Svaka čast momci.



A nakon samo 3 dana morali smo u Oriovac.I opet smo ih dobili. Neznam puno o toj utakmici jer je nisam išao gledati ali znam da je legenda Mario Anđelić zabio 47 koševa. Svaka čast care!!

KK "Olimp" Tenje-KK "Mladost" Čačinci 53:75


A prošle subote smo gostovali kod Olimpa iz Tenje. I dobili ih 22 koša razlike. A neki su se pribojavali te utakmice.Tim pobjedama smo u ozbiljnoj borbi za prvo mjesto.A da bi bili prvi,moramo pobijediti sve do kraja (Požegu i Hebrtanga doma i Iloka u gostima) i nadati se da će nam netko pomoći i pobijediti Sokola i tako nam otvoriti put ka prvom mjestu. U subotu nam dolazi Požega i očekuje se pobjeda.

To bi bilo to o košarkašima Mladosti. Počeo je i nastavak nogometne sezone,no o tome sutra. Obećavam!

Pozdrav svima i živjeli!!!!!!!


Post je objavljen 04.03.2008. u 12:38 sati.