Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywholelife26

Marketing

Doživljaj jednog tigra

Bok svima, evo ljudi vrijeme je za novi postek...ovo je priča koju sam ja izmislila....pisala sam je i na nekim mojim prošlim blogovima pa onda moram i na ovom....
Pa ovako...pisat ću u prvom licu....

Majka me tek donijela na svijet, a ja sam odmah počela sve razgledavati oko sebe. Moja majka je to odmah primjetila i potrudila se da mi uspije pokazati čim više sad dok sam još mala.
Bio je sunčan dan, ptice su pjevušile, rijeka je tekla, a ja sam rasla i navršavala peti mjesec svoje starosti. Dok sam ja skakutala amo-tamo moja majka se pripremala za lov kako ne bi ostale gladne. Prvo bi sve detaljno pregledala da ja ne bi bila u kakvoj opasnosti, a onda bi pošla u lov.
Sada smo obje imale svaka svoju zanimaciju. Kako sam ja ostala sama odlučila sam bolje upoznati svoj teritorij. Još se nisam niti pomaknula dok mi je na moju malu njuškicu sletio jedan veliki leptir. Prvo sam ga dobro promotrila, a zatim su mi u oči upale njegove predivne šarene boje na krilima.
Nakon što sam ga promotrila on se digao i počeo letjeti, a ja sam naravno pohitala za njim. Dok je leptir letio i letio, ja sam uočila da se mama vraća i da nosi jednu veliku antilopu. Ručak smo imale pod jednim velikim stablom u hladu. Nakon što smo poručale još smo ostale ležati, a ja sam uhvatila priliku i pitala sam majku zašto leptir ima lijepe šarene boje, a ja narančastu sa crnim prugama. Majka mi je na to odgovorila da ću u jednom trenutku kada budem velika to saznati. Poslušala sam majku i mirno zaspala.
Kako su dani prolazili tako su prolazili i mjeseci, a ja sam postajala sve veća i veća. Navršila sam godinu dana i bilo je vrijeme da i ja krenem u lov. Majka me otpratila do pola puta, a zatim sam krenula sama. Došla sam do krda gnuova i počela sam se šuljati u visokoj travi. Šuljala sam se kada mi odjednom na njušku sleti jedan leptir iste boje kao i onaj prije sedam mjeseci. Dok sam ga gledala skroz sam zaboravila na lov i gnuove. Počela sam razmišljati, zatim sam se sjetila onog pitanja o bojama pa sam shvatila da sam ja narančasto-crne boje da me plijen slabije vidi dok se šuljam u travi. Punom sam se brzinom zatrčala majci da joj kažem da sam sretna što sam našla odgovor na pitanje postavljeno prije točno sedam mjeseci, majka se ujedno razveselila i mirno rekla da odrastam te da me ona pušta dalje u divljinu u potrazi za svojim budućim tigrovim životom jer je došlo vrijeme da se osamostalim i oprostim od majke i svog teritorija te da nađem svoj vlastiti teritorij i osnujem veliku obitelj TIGAR.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


To bi bilo to...idući post bit će nastavak ovog posta....
Big kiss svima.... :-)

Post je objavljen 03.03.2008. u 20:52 sati.