Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrscvorovic

Marketing

Raspuštenica, sex i selo

Photobucket
Kad žena ostane udovica ili rastavljena, onda se najgora muška gamad skuplja oko te nesretnice. To nije zato što je ona neodoljiva niti trofej. Suprotno, to je zato što muškići misle da je lak plijen. Raspuštenica ne mora baš nosit zolju i gađat svakog muškog "nevinog" prolaznika! Ali, ako izlazi vani di izlaze živi ljudi, smiješi se nepotrebno, pa makar i na šalteru mušteriji, ili sama sa sobom, ili blesavo u plafon, nisi reka keks i evo čete uspaljenih.

Teško je to i ružnijima riješit, a kamoli ne nekoj koja ima sve oči, ruke, noge i sise.
U malim mjestima to posebno dolazi do izražaja. Prilikom odabira jednog mužjaka, ostali neodabrani su bijesni. Sve žene su isto bijesne jer su svi muškići slinili za njom. Eto! Toliko o susjedima.

Zato, raspuštenice, pokaži sise priko prozora, da svi vide da imaš sve sise na broju. Pa neka pate sve one koje ne mogu depilirat sise.

Ovom prilikom, kako imam male sise, a nemam love, a htjela bih ih povećat, jer želim susjedama vadit mast, želim da mi susjede pate, i susjedi, pa čak i oni iz drugog kvarta, tražim donacije. Zainteresirani nek se jave, pomozite! Znate li kako je lijep i topao osjećaj oko srca kad ljubomorni sjaj u zavidnom oku debele i brkate dalmatinske babe zasja sa šestoga kata. Bolji od sexa. Uplatite i svećano obećavam da ću vam sve ispričat kad se prošetam sa šesticama (kad je bal nek je maskenbal) balkanskom ulicom.



Post je objavljen 03.03.2008. u 18:22 sati.