Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bosanskinovi

Marketing

Bosanski Novi na mreži svih mreža

Indeks linkova Bosanskog Novog

Osim ovog bloga posvećenog Bosanskom Novom, otvorene su i brojne druge Internet stranice koje vode Novljani za Novljane.

Ističu se slijedeće interesantne adrese: www.bosanskinovi.com sa velikim Internet adresarom Novljana (598 registriranih članova) i chatom, kao i http://free-zg.htnet.hr/Novi, stranica gdje ćete pronaći veliki broj slika Novog i Novljana. Slike su podijeljene u nekoliko kategorija, od srednjeg vijeka do 1984. godine.

Prva Internet stranica o Bosanskom Novom nalazi se na ovoj adresi: http://hem.passagen.se/ifvs, danas nije aktivna ali svjedoči prvim Internet koracima našeg voljenog grada. Internet prvijenac Bosanskog Novog dobio je svog nasljednika na stranici www.bosanskinovi.info, koje vodi isti autor.

Lokalna agencija za razvoj opštine Novi Grad/Bosanski Novi vodi stranicu na adresi: www.novi-grad.org, gdje možete saznati službene informacije sadašnje uprave grada.

Osim Internet stranica posvećenih Bosanskom Novom, na YouTube-u se mogu naći i brojne video snimke Bosanskog Novog (Vidi ovdje).

Da postoji različito viđenje Bosanskog Novog, kroz prošlost, sadašnjosti i budućnost znate i sami, a pročitati ponešto o tomu možete na tri wikipedijine verzije unosa o Bosanskom Novom, bosanskom, hrvatskom i srpskom.

HR wiki (Ovdje) ; BS wiki (Ovdje); SR wiki (Ovdje).

Sve druge Novske stranice, nenamjerno izostavljene, a vrijedne posjeta slobodno upišite u komentare kako bi ih se dodalo…

Dodatak: Stranice poslane e-poštom, dodane u komentarima (...):

Bosanski Novi - Urije
BBNET
Familija Kapetanović
Novljanka
Novljanin blog
Službena prezentacija Bosanskog Novog / Novog Grada
Novi Grad / Bosanski Novi na Uni i na Sani

Post je objavljen 03.03.2008. u 16:23 sati.