Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manypeoplearestrange

Marketing

Ništa nas ne smije iznenaditi

Sam pogled na Tomićevu knjigu te primami :)
Danas je bio buran dan iako sam se nadala da će bit prvi opuštajući ponedjeljak nakon dugo vremena.Samo su ocijene donosili,a onda je glupača rekla da za sutra pročitamo Držića i njegovog Dundicu.Kojih 150 stranica uz još jedan test samo tako.Mrzim kad kreteni od profesora ništa ne mogu prije vikenda reć nego nas masiraju.
A nešto malo prije tog objavila se vijest da je gospon savršeni,onaj "frend" za kojeg smo uvijek govorile da je savršen dečko,za poželjet (ok,nisam baš ja,al drugi jesu.al iskreno,i ja sam slušala priče i pričice o tome kako je on drugačiji i smatrala ga vrlo pozitivnom i romantičnom personom:D) prevario frendicu nakon pustog izjavljivanja velike ljubavi.Nije samo Ivanišević u modi:D...Da ne ja duljim sa svojom spikom i stavom jer bi to moglo povrijedit neke ljude koji znaju zalutat ovdje,ja ću samo prekopirat jedan problem tipičnog balkanskog muškarca koj je u tolikoj komi da traži pomoć još goreg (iako komičnijeg) macho mana koj masno zarađuje pare na kak ti,humoru u kojem pljuje muškarce (što ne kažem da je krivo,u svakom slučaju se ja slažem.al brlog je brlog) kako bi dobio popularnost ženskog nježnijeg svijeta.Pa eto striček Simo,dužna sam prenijeti tako VELKU stvar:

Još jednu prevaru mi daj!
Dragi Simo! Imam naime, jedan problem, imam curu već 5 godina i super mi je sa njom, zaručeni smo čak se i svadba priprema, ali nisam se baš iživio i naravno problemi. Cijelo vrijeme sam mislio da mi je super dok jednom nisam poslije momačke otišao s frendovima van u moj rodni grad i onda priče i razmišljanja (više nikada jer si ti sljedeći na redu (svadba), samo jedna u životu... I naravno malo smopocugali, upoznavali smo cure kao gladni vukovi.

Prvo sam bio dosta neuspješan, ali prijatelj mi je vratio samopouzdanje i eto našla se cura za avanturu. Iskreno to mi je ruga cura s kojom sam spavao, bilo mi je predobro... Nije mi stvarala probleme, onda treća iz Zagreba i još veća zagrijanost za cure, a ne želim prekinuti jer već živimo zajedno, starci su joj super, jako ju volim, super se slažemo... Naravno da se želim s curom oženiti i da ju volim, ali znaš nešto je proradilo u meni.

Mislim kada bi imao još koju avanturu da bi konačno shvatio sada je dosta i proveo sretno ostatak života u braku. Sada mene muči da mi malo savjetuješ kako da još malo proživim (naravno da svaku curu moraš nadmudriti i da joj ne možeš reći da imaš curu...), a da ne budem uhvaćen jer cura me stalno propituje da sam joj čudan da osjeća da sam ju prevario..., ja naravno negiram? Radim kao doktor kod njenih, ne putujem i nemam baš previše love! Pozdrav!

Vučko


E hebiga moj dragi druže Vučko, već vidim, proći ćeš kao Ivica Kičmanović. Zlobno društvance koje ti ustvari zavidi na tvojoj vezi, jer svi oni bi mijenjali to trulo, pijano muško društvo za neku tako lijepu vezu, iz objesti te nafukalo (pazi argumenta – samo jedna u životu) na pijančevanje i slinjenje po isto tako pijanim komadima. Naravno, kad si uspio konačno okrenuti neku na mrtvo pijanu curu, sinulo ti kako mnogo toga propuštaš jer se nisi imao prilike iživjeti, a kad si složio i drugu, apetiti su ti porasli do neba i sad bi da ja tebi dam recept kako ćeš varati curu koju kao voliš jer na ove ti se bijesno diže i osjećaš se frajerom. Toliki si konj da misliš da te tvoja cura skužila po ponašanju, pa nije ona doktor psihologije da te skuži, (iako očigledno ti kao amater ništa ne možeš ni sakriti kako treba) već je vjerojatno popušila neku lakšu spolnu bolest, promijenio joj se dolje miris, iscjedak je obilniji ili je nešto počelo peckati.

Da stvar bude gora ti popizdio u vrijeme kad ozbiljno planirate vjenčanje, čak su ti i njeni dobri po mnogo stvari, ali ne, smrdljivo društvance koje miomiriše na pivo, sjetuje te da to nije život dostojan tebe, pogotovo ako predmnijevaš u tom odabranom društvu i dalje uživati, a na korak si do statusa turbofukača i skupljača gljivičnih upala.

Kao prvo, profesionalizirani osvajač ženskih srdaca i ostalih njihovih intrigantnih organa nikada ne nastupa u čoporu. On se kloni pijanih svjedoka. Ustvari, i nije mu cilj bešćutno povaliti komada, on uživa u tehnikama zavođenja o kojima ti nemaš pojma. Nikad ne ševi pijanu ili drogiranu curu ili ženu, nikad i ne laže, odmah priznaje da je oženjen ili da je u čvrstoj vezi, jer tako je teže i slađe osvojiti, a i nema naknadnih i neugodnih iznenađenja, dakle djevojci mora biti jasno da će s njime leći jedanput, ili triput, ali čisto iz seksualne ugode, znatiželje ili radosti. Takav osvajač/razarač sve radi polako i smišljeno, koji put super brzo i silovito, rezultat takvog poštenog ponašanja ponekad je samo pet žena godišnje, no kad se izvješti, lako će spavati s njih petnaestak godišnje, pa i više, ali to je previše. Taj obavezno vodi brigu o zaštiti i ni u kojem slučaju se ne može dogoditi da prema partnerici primjeni i najmanji oblik prisile ili prevare. Ponekad se naguta uvreda, otrpi nepristojno ponašanje ili čak i po koji izljev fizičkog nasrtaja od žena, ali cijelo vrijeme mora biti iznad takvih neartikuliranih situacija.

Naravno, pritom je trijezan, održava visoku higijenu, fizičku spremu, a mora biti i zabavan, zanimljiv sugovornik i pažljiv slušač. Dakle, nema, ja bi si još jednu pofukal pa bum bil dobar u braku ko bubica! Il si faker s velikim k, il si pušioničar. Odluči se, budi pošten prema njoj i sebi.

Njojzi cmok, a tebi jao!


a jadan dečko em je kreten em je nepismen,nema mu pomoći...
i tipičan ženski komentar je bio "ma nabijem ja vas sve muške,....đubrad prokleta...a dok se vas prevari cvilite ko curice..još ste gori..i svi ste isti..." ili "od sutra sam lezba..." ...:D a jesmo carice...
na kažem ja da i žene to ne rade,sve je to u sličnom omjeru al ipak mislim da žene više pate.krhke biljke,da...:D
najbolje je da odete u exit i pogledate pas,žena,muškarac...da,kazalište,mnogi će samo odmahnut glavom...al uz ovakvu temu,prikaz funkcioniranja muškog i ženskog mozga te nadasve zanimljivo promatranje jednog psa koji izlaže ono što vidi...shvatit ćete da smo mi,žene znači i muškarci jednako komplicirani na svoj način.

p.s.velkhi,ako se ikad ovako što desi ni Balašević ispod prozora te neće spasit :D





Post je objavljen 03.03.2008. u 14:24 sati.