Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/razmazeno5deriste

Marketing

x . Like a butterfly , I will fly away . x

Sreca.E pa da.Kad bolje razmislim to je jedno od najvaznijh stvari u zivotu.
A nekako mi ovih dana bas toga fali.Mislim , sretna sam ja.I sve stima.Al kao da nesto fali.
Izmedu ostalog.Fali i nasa Adriica koe nema cijeli tjedan u skoli jer je bila bolesna al je sad ozdravila i ja sad ja nju pozdravljam.
Adrii . Volimo te svi puno puno.
I kad bi ja znala sta sad pisat u ovom glupom postu na ovom jadnom blogu.
Prosli tjedan bila u Opatiji.Dobila autogram od Lane i Nikoline.Pisekica prepotentna do daske.Gade mi se takvi ljudi.I u skoli su mi ocjene koma.Cak sam uspjela dobiti nulu iz hrvatskog.Neznam kako sam to uspjela , nezelim ni komentirat ni nis.Al ja i Denis.Ehh.Dd.Ja sam mozak razreda.I on je mozak razreda.I mi smo mozak razreda.I sad se vi mislite.A pogotovo vi koi ste na ovom nekom friki blogu i koi citate ovaj neki friki blog i koi ste iz nase friki skole.Al nasa skola rula.Jos citam na drugim blogovima kako se zabranjuje sminkanje , a kod nas sve normalno.Ne bas sve , al ajde.
A ja stvarno neznam koi je svim tim ljudima.Svi malo pomalo pucaju.Al pucam i ja.I kao da me hvata neka nostalgija.Tj kad bi ja znala u ovom trenutku sta to tocno znaci bi bilo dobro , ne.?
Al me spasava pomisao na to da se blize praznici [.mislim na ljeto.] i onda da se blizi 9.mj al ne zbog skole nego zbog nase ekskurzije koa je na kraju 9.mj.
Ic cemo u tamo neki hotel sa dvije zvjezdice.Barem mi je tako danas u crkvi Zdenka rekla.Al meni ni najmanje nie vazno kolko ce ta stvar imat zvjezdica il nes.Vazno je da se svi dobro zabavimo jer nam je jos nas dragi razrednik reko da tamo u Vukovaru ili Šakovu di cemo mi bit ima disco.I jedva cekam tu ekskurziju da se malo maknem od kuce i od svojih [.ne mislim ja nis lose al mi je brata malo preko glave danas i jos par dana prie prijasnjih dana.].
I onda da se malo ispucam.Uff.I ljepo se u crkvi okupila ekipica a ja bila nakon dugo vremena.A ljepo bilo.Dd.I idem ja sad jer je ovo dosta dugacak post a ja sam dovoljno shebana tk da..
Ljepo ja pozdravljam Adriicu i Dunjicu i Doris i Gendu Stelu i Rikia i Katu i Josipa i Zdenku i jos puno puno vas.Sorite ako sam nekog zaboravila jer sam stvarno u sedmom nebu [.ne kao zaljubljena nego kao nes sasvim peto.]
Baj baj.*
<3
Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 02.03.2008. u 21:27 sati.