Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Ovdje ni jedan naslov ne odgovara!!!!


Jebote! E, nemam druge riječi....

Krenula sam, bez ikakve ideje, nabaciti nešto na ekran. Via naslovnica, a kako bi drugačije? I, naravno, bacim malo pogled na ono što nam preporučuju.....kaže: "Odletio krov", kliknem ja, pročitam post i pogledam malo tko je taj bloger jer nikad čula......pa pogledam i otkad je na blogu.....a ono - prvi post! Prvi post i zuk! na naslovnicu! A i nije nešto naročito.....čitam ja svaki dan puno kvalitetnijih postova. Gustrina si za sve postove zaista daje puno truda, kvalitetno ih pripremi pa ju još nisam vidjela na naslovnici, čak ni u Flash vijestima. A tako ni mnogih drugih blogera.

Ja sad zaista ne znam koji su to kriteriji, osim slučajnog odabira. Ali, mislim da bi iz poštovanja prema starijim blogerima, koji pišu kvalitetne postove trebali si dati malo truda i malo pažljivije birati postove koji zaslužuju na naslovnicu. Pa, ako se i pojavi zanimljiv bloger, nek ga prate, ionako na naslovnicu izdvajaju post-dva dnevno, doći će na red......

Da me ne bi netko krivo razumio, ja se tamo ne guram jer moje brbljarije nisu za naslovnicu. I ne mislim da je to pojavljivanje na naslovnici tako jako, jako važno.

A ha! O čemu sam ono htjela pisati? Ma ništa bitno. U iščekivanju snijega sam......pa sam valjda zato sva nešto cendrava i nikakva. Vučem se i po poslu i po kući.....onako "ne da mi se ništa".....valjda proljetni umorrofl. Opet smo našli naziv za lijenost koja nas hvata u proljeće, ljeto, zimu i svako to malo!


Update

Molim obratiti pažnju na vrijeme objave ovog i prošla dva posta! Ovaj u 18.41, a nije sad je 19.01, a prošla obadva u 18.14. a nisu tad objavljeni sigurno! Zanimljivo......

Post je objavljen 02.03.2008. u 18:41 sati.